Nokia C6-01

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Takole, če bo tokrat več sreče. Ali kdo uporablja ta aparat? Kakšen se mu zdi zaslon? Pri mojemu, ki bo prišel iz servisa so stalno prisotne črte v celotni dolžini ekrana. Na svetlejših podlagah so bolj vidne, pri temnih manj. Jaz sem bil do sedaj navajen na telefoone, ki so imele popolnoma "čist zaslon".

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
No hvala, me veseli da od vseh klicev na Teleray mi obrazloži kaj je s tistimi črtami. Torej zaključek Nokie ne več ali kako?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolikor vem se črte vidijo samo pri tem modelu zaradi uporabe ClearBlack displaya. Na N8 se čisto nič ne vidi, pa ne vidim razlike v 'kvaliteti' črne barve.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pa je mogoče kaj znanega bo kakšna posodobitev ali je tole bolj strojno?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Samo toliko med nami... Pa tole ni malo šalabajzersko? Kaj rečejo kupci, sicer meni na Teleray servisu pravijo da se nihče ne pritožuje, kar ne verjamem, poleg tega pa že vrabci čivkajo da se Nokii tržni delež zelo zmanjšuje. Pa da ne bom samo grajal, servis na nivoju, kvaliteta telefonov tudi Symbian Anna in Belle pa tudi korak v pravo smer, sicer malo prepozno.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Čakam da pridejo teli novi modeli z Symbianom Belle potem bom tega prodal. Androida ne prebavljam najbolj. Saj bi rekel da so Androidi polizdelki ampak za tole Nokio potem rabim še bolj močno besedo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz tudi in bom ostal na Nokii. Nekako sem se danes naučil uporabljati telefon. In res črtice se vidijo le pod določenim kotom. Upam da se bo Symbian razvijal naprej. Ker vemo kam gre Google z Androidom.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Ja mogoče kdo ve kdaj pridejo te nove Nokie z Belle in N9?

700 in 701 naj bi še pošiljali operaterjem. Vsi telefoni,ki imajo ^3 bodo (so) dobili nadgradnjo na Anno in nato Belle.
(pa še MS office za Symbian spomladi)

Starck

Pripravnik
1. maj 2011
44
0
6
In vendarle prišla Ana nadgraditev.......
Subjektivna ocena:
- gumb za aktivacijo fotoaparata/kamere potrebno pridržat dlje časa
- na isti kartici, bere počasneje njeno vsebino
- grafika: podmeniji black/white ???? WTF

Nisem zadovoljen... zaenkrat!

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz imam na Anno nadgrajeno že skoraj 14 dni (je od Mobitela). Jaz sem nezadovoljen samo nad ponudbo aplikacij. Jih ni! Upam da dela Nokia kaj na tem.

moris77

Zelenc'
31. okt 2011
17
0
1
Aplikacije so pa niso, odvisno kaj kdo kaj rabi. Zaenkrat na Ovi ne pogrešam še dodatnih brezveznih aplikacij kot npr. Talking Hamster. Mogoče pogrešam več slovenskih aplikacij (vreme, promet, dogodki). Samo igra Angry Birds Rio je zakon!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Jaz tudi in bom ostal na Nokii. Nekako sem se danes naučil uporabljati telefon. In res črtice se vidijo le pod določenim kotom. Upam da se bo Symbian razvijal naprej. Ker vemo kam gre Google z Androidom.

Že pred meseci sem kupil C6-01. Nikoli nobenih lis....Pravzaprav ga trenutno "čekiram" in ne vem o kakih lisah je govora...?
Edino , če imate še folijo gor?
hysterical-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Telefona sem se že znebil. In ja, tudi servis opisuje težavo kot tehnološko rešitev.