Nokia C6-01

tomyy

Zelenc'
26. apr 2009
28
0
1
Je normalno, da se pri vklopljeni navigaciji baterija bolj greje kot pri polnjenju ?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nič kaj takega, pravzaprav vse deluje kot mora. Symbian je še vedno občasno zapleten, čeprav so s ^3 naredili ogromen korak naprej. Je pa zato zanesljiv. Čakam nestrpno na Anno (baje že ta mesec).

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Pri parih telefonih sem zasledil, da je mogoča aktivacija fotoaparata (pri zaklenjenem zaslonu in telefonu) samo z daljšim pritiskom na gumb sprožilca fotoaparata...je tako tudi pri tej nokii?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Kako ste na splošno zadovoljni s telefonom? Je kaj zatikanj, od vseh prejšnjih telefonov Nokia sem bil navajen na res nestabilno delovanje. Je pri tem telefonu kaj boljše? Je kamera nadomestljiva s fotoaparatom? Koliko časa vam zdrži baterija?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Imel pol leta, zatikanj praktično ni bilo, telefon sem v tem času samo enih dvakrat moral ponovno zagnat. Baterija bi lahko bila boljša, meni je zdržala 2 dni, medtem ko mi N8 zdrži tudi 4 dni včasih.

Fotoaparat je še kar ok, nima autofokusa, drugače pa dela lepe slike.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Pri parih telefonih sem zasledil, da je mogoča aktivacija fotoaparata (pri zaklenjenem zaslonu in telefonu) samo z daljšim pritiskom na gumb sprožilca fotoaparata...je tako tudi pri tej nokii?
Pri C6-00 se nič ne zgodi, če je zaklenjen. Odklene se samo, če ga odpreš ali pritisneš gumb za odklep.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik Keki pravi:

Vprašanje je bilo sicer zastavljeno pred 1 mesecem, a vseeno, da še sam "pristavim svoj pisker".
Nekako logično je, da se fotoaparat ne aktivira, če je zaslon zaklenjen, ker potem bi se lahko samodejno vklopil v žepu/torbici ob kakem nehotenem pritisku. Drugače pa je s telefoni, ki imajo pokrov čez lečo, ti se ob odprtju pokrova odklenejo in takoj aktivirajo fotoaparat, vsaj tako je pri Nokiah N95 in N900, ki ju imam.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Mogoče kdo ve, kako bi SMS iz Androida prenesel na Nokia Symbian? SMS-e imam tudi na Gmailu.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Danes naložen nov FW v22.014

Kako ti je to uspelo meni napiše da nimam nič posodobitev????

Še vedno ni za vse product code. Že od četrtka je recimo naložen za zelen N8 operaterja o2, jaz imam sivega in posodobitve še ni
tongue-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
eno fprašanje:=)
Na zaslonu se pojavljajo lise, na daleč niso tako vidne, na bližini pa zelo. Pojavlja se na svetlih barvah.V oblikih črtic po celotnem zaslonu. Je to normalno? Telefon je nov. V poslovalnici smo pogledali še en telefon, ima isto, vsaj meni se zdi da je to napaka..

Nazadnje urejeno: