na zadnja dva .. cena tud ni toooolk ugodna, da bi mu odpustili gluposti
jaz ga mam že nevem .. od začetka kak je prišo ven
je od mobitela, tak da je skoz posodobljen na zadnjo različico.
zdaj se itak ne spomnim vseh ampak recimo nekaj tak iz glave kaj meni dela skozi vse nadgradnje, da problem ostaja
zjutraj grem srat z telefonom, hočem posurfat mi najde domače omrežje ampak je dostopna točka kao neznana, lahko probam 10x osvežit pa včasih postane potem znana, včasih tudi ne, je potreben hard reset.
isto se mi dogaja kje zunaj, kjer vem, da sem si že shrano dostopno točko pa je spet neznana? morem vedno povsod gesla vpisovat , probleme ma tudi takrat, če ma več dostopnih točk isto ime in jim samo številke zadaj dodaja.
včasih mi ostane telefon skonektan na domače omrežje, pridem v eno gostilno hočem na net, pa je telefon še vedno kao na domačem omrežju .. negre prekinit negre nič, baterija ven reši zadevo
zgodi se, da mi občasno po koncu klica zmrzne ekran, telefon dela normalno ampak moreš vseeno baterijo ven
čisto posebna zgodba je z default browserjem, včasih se obesi, občasno pa med brskanjem kr skensla vse in te vrže ven ? wtf kr nekaj ..
jaz tega telefona še enkrat nebi kupoval
je pa res, da je skozi nadgradnje postal malo boljši sploh glede scrolanja in pa zdaj po novem se med brskanjem avtomatsko da v celozaslonski način.
telefon je robusten tu ni kaj, ohišje je presenetljivo kakovostno glede na predvidevanja, glede na to da jaz kr abjuzam telefon, laufam z njim, na peciklu ga mam gor .. itd.
telefon je kul, ampak uporabniška izkušnja pa je sux