Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
In zdržal je sedem dni. Danes zvečer (pa še prej ene parkrat tudi) pa napolnjen telefon (recimo 75%) kar nekako popolnoma sprazni baterijo. Je sicer modri zob vklopljen, a to imam ves čas vklopljeno. Se še komu to dogaja?

mam podobne težave, včasih se spomne pa nonstop se connect-a pa disconnecta od BT slušalke in s tem sprazne baterijo sebi in BT slušalki v par urah

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik janezek1 pravi:
Ne vem, če si dobro razumel moj razlog za vrnitev E52 nazaj v trgovino. Tam opisujem probleme z slišnostjo, kar je še zmeraj osnovna funkcija telefona v kolikor tem napravam še lahko rečemo telefoni. Elektronski kompas še zdaleč ni poglaviten razlog za "ne"nakup telefona, je pač eden izmed mnogih bombončkov, ki mi je všeč. Vseeno hvala za tvoje mnenje "je zelo koristno"?!
Sem se malo zbral in razmišljam ali naj v ožji izbor dodam še N 3210.
evil.gif

Brez zamere pa lep dan

no pomoje bi se ti splacalo pocakat se kak teden na Nokio X6.

lp
cool-1.gif

ninck13

Zelenc'
24. feb 2010
1
0
1
hm jaz jo ne morem namestiti (happy birthday aplikacije namreč)....mi napiše Ni mogoče namestiti zaščitene aplikacije ponudnika, ki ni vreden zaupanja.
Kaj je za narest?

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
izklopiš preverjanje certifikata oz. dovoliš da lahko namestiš tudi nepreverjene.
ali imaš morda nepodpisano aplikacijo?

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Pozdravljeni,

Danes sem nalozil nov FW z Nokia update programom. Nalozila se je verzija v31.0.101 vendar se mi sedaj priziga lucka za neodgovorjen klic ceprav ga nimam tudi sms-ja ne. Morda kdo ve kaj bi to lahko bilo oz zakaj se priziga?

Hvala

LP

Nazadnje urejeno:

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
oj...še en problem(ček) s tole mojo žverco
smile-1.gif
Včasih (ne vedno) po klicu ekran preprosto mrkne in ostane v nekakšnem "spacanem in razmazanem" vzorcu. Nato preprosto vklopim in izklopim standby gumb pa je zadeva rešena. Včasih pa moram ugasniti in vklopiti telefon. Je to morda prišlo z novim firmwareom, saj tega prej ni bilo? Ali pa bo treba obiskati servis???

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
oj...še en problem(ček) s tole mojo žverco
smile-1.gif
Včasih (ne vedno) po klicu ekran preprosto mrkne in ostane v nekakšnem "spacanem in razmazanem" vzorcu. Nato preprosto vklopim in izklopim standby gumb pa je zadeva rešena. Včasih pa moram ugasniti in vklopiti telefon. Je to morda prišlo z novim firmwareom, saj tega prej ni bilo? Ali pa bo treba obiskati servis???

tole?
Nokia%20when%20unlock%20the%20screen%20lock.JPG

Če ja, potem sta rešitvi:

a) menjava LCD
b) prisloni močnejši magnet med logotip nokia in xpressmusic (preverjeno deluje, ampak žal boš moral to vsakič ponoviti)

jaka333

Zelenc'
2. jul 2008
11
0
1
Mene pa zanima, kateri player za filme raznih formatov uporabljate (5800xm)?
Core player za verzijo s60v5 še baje ne obstaja. Je kaj podobnega temu in preizkušeno tudi deluje?
Hvala!
sprasujem se.gif

B81

22. jul 2007
37.602
10.899
113
Smart movie player...igra vse, ampak ne ga posodobit, ker potem ponavadi programček ugasne, ko preklopi v ležeč način. 4.10 mislim, da je prava verzija....mam doma.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik princip pravi:
ksz.

Se je že komu pojavilo to na ekrančku desno zgoraj, kot je na sliki? Telefon in pom. kartico sem formatiral (pred formatom tega ni bilo, formatiral sem zaradi počasnosti telefona...) in je bilo vse uredu, potem sem naložil vse aplikacije, kot sem jih imel pred formatom in čez nekaj časa se mi je pojavil desno zgoraj okvirček z nekimi številkami, ki se par sekund spreminjajo, potem pa zginejo (to se pojavi, ko pritisnem menijsko tipko in potem aplikacije, drugače tega ni).
Seveda bom spet formatiral in gledal kaj nalagam. Mi je pa čudno, da prej tega ni bilo z istimi oz. še več aplikacijami.

to bi znalo bit, če maš inštaliran kak program, ki ti kaže real tiem porabo baterije programov

jaka333

Zelenc'
2. jul 2008
11
0
1
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Smart movie player...igra vse, ampak ne ga posodobit, ker potem ponavadi programček ugasne, ko preklopi v ležeč način. 4.10 mislim, da je prava verzija....mam doma.

Sem naložil, ampak wmv file-a sploh ni na seznamu SMP??
A je treba še kaj extra nastaviti?

Aljaz

Zelenc'
24. sep 2009
2
0
1
Maribor
Mene pa zanima kako bi posnel na telefon originalni software, ki ga imajo recimo serviserji in kje ga dobit? Upam da se razumemo, jaz bi vse na novo gor dal, samo nevem kak:))

Hvala za pomoč. Lp!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
obstaja ena koda (hard reset), ki ti povrne telefon v tovarniško nastavljeno stanje. potem ga pa še updejtaš z nokia update in je to to.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Prišel je nov update 50.0.005 tudi za slovenske telefone.
Updejtal sem ga preko zraka, pa neki je zafrkaval pri ponovnem prižiganju, sem moral baterijo odstranit.

kaj je novga si pa preberite na netu:))

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Mojo Italijansko N5800 XM sem tudi danes updejtal preko zraka ... trajalo je kakih 15 minut. (navadno omrežje, ne 3G)

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
U, nekaj pa je novega, sem zdaj ugotrovu.

- Brskalnik je lih malenkost drugačen
- Predvajalnik muzike pa tudi :D