NLP prihaja...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ker prihaja čez dobre pol urice na TVS nova sezona NLPja me zanimajo vaša mnenja.
Kakšna se vam zdita voditelja, rubrike skratka ocenite malo to davkoplačevalsko oddajo
tongue-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ladota bo kar težko nadomestiti. Tudi Anja je bila dobra voditeljica, ta druga, Taja mi pa ni bila preveč všeč. Se mi zdi, da se ni ujela z Ladotom. Bo treba pa najprej pogledati in potem podati oceno.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Joj sta bla zmedena danes...sej sm čist mal ujela (ko sta se s Jazille Perpetum al neki pogovarjala) in so si skos v besedo skakal (to ful ne prenesem pri voditeljih, komentatorjih)...tut Tjaša se mi je zdelo, da ima precej treme in se ne znajde preveč dobro zaenkrat...čeprav mi je drugače simpatična deklina. Tip je pa en wannabe Peter Poles, ni mi všeč.

blackman

Pripravnik
2. sep 2007
230
13
18
Pa menda je igralec, pa je bil popolnoma nesproščen in ne paše mu ta vloga, preveč se trudi bit zabaven in bit kopija Bizovičarja, ejej.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.190
1.197
113
www.adriamedia.si
Jaz pa raje ne gledam - je kaj bolj zanimivega za počet od gledanja zašvicanih flekov pod pazduho voditelja ...
So bli tako veliki, da je ziher dehidriral ...

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Ksz

Sicer še nisem gledal NLP, ampak ker se mi zdi, da je bil ravno Lado edina nadpovprečna točka TLP, sklepam, da je/bo NLP le še ena povprečna slovenska oddaja, torej zanič.