Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker prihaja čez dobre pol urice na TVS nova sezona NLPja me zanimajo vaša mnenja.
Kakšna se vam zdita voditelja, rubrike skratka ocenite malo to davkoplačevalsko oddajo
Ladota bo kar težko nadomestiti. Tudi Anja je bila dobra voditeljica, ta druga, Taja mi pa ni bila preveč všeč. Se mi zdi, da se ni ujela z Ladotom. Bo treba pa najprej pogledati in potem podati oceno.
Joj sta bla zmedena danes...sej sm čist mal ujela (ko sta se s Jazille Perpetum al neki pogovarjala) in so si skos v besedo skakal (to ful ne prenesem pri voditeljih, komentatorjih)...tut Tjaša se mi je zdelo, da ima precej treme in se ne znajde preveč dobro zaenkrat...čeprav mi je drugače simpatična deklina. Tip je pa en wannabe Peter Poles, ni mi všeč.
Jaz pa raje ne gledam - je kaj bolj zanimivega za počet od gledanja zašvicanih flekov pod pazduho voditelja ...
So bli tako veliki, da je ziher dehidriral ...
Sicer še nisem gledal NLP, ampak ker se mi zdi, da je bil ravno Lado edina nadpovprečna točka TLP, sklepam, da je/bo NLP le še ena povprečna slovenska oddaja, torej zanič.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.