Res je!Izpisek se avtomatsko downloada in ga imaš v Downloads.
Ena od skandinavskih.Mobilna pa spletna sta zdaj enaki...
Katera tuja banka pa?
A je zdaj ze uradno novi NLB Klik na iOS?No, danes sem menjal telefon. Da sem lahko na novo aktiviral klik sem moral brisati testni app in namestiti uradnega.
A je zdaj ze uradno novi NLB Klik na iOS?
Enako je tudi na iOS …Tole glede preteklih plačil... ali sem slep, ampak jaz tega na IOS ne najdem.
Hvala lepa. Sem našel. Jaz sem to izkal na Prvi strani, kjer so zadnje transakcije.
Jaz se bom en dan v Austria zapeljal in osprey račun na ERSTE. Ne zato, ker je pol renege od NLB, ampak iz pincipa. En NLB, ki se kur** z ne vem kakšgnimi dobičli ne ponuja niti za deci tople obresti na depozite, ima app leta 2023, ki ga je že danes čas povozil (ne vem, zakaj enostavno en student ne skopira revolut), nima ApplePay, ipd.Meni je pomembno da je zadeva v nulo.
Klinin je smeh aplikacija ker ni sinhronizirana z klikom. Pac si lahko dovolijo zaradi digitalne nepismenosti folka.
Poznam zadeve iz ene tuje resne banke, katere aplikacija in web zadeva stimajo v crko enako ,da ne omenjam da kompletno poslovanje od denarnih, zavarovalnih itd. Plus vsa korenspodenca z customer servisom banke. Vse popredalckano.
Zato tolko kriticen.
kolk ma erste obresti?Jaz se bom en dan v Austria zapeljal in osprey račun na ERSTE. Ne zato, ker je pol renege od NLB, ampak iz pincipa. En NLB, ki se kur** z ne vem kakšgnimi dobičli ne ponuja niti za deci tople obresti na depozite, ima app leta 2023, ki ga je že danes čas povozil (ne vem, zakaj enostavno en student ne skopira revolut), nima ApplePay, ipd.
Jaz se bom en dan v Austria zapeljal in osprey račun na ERSTE. Ne zato, ker je pol renege od NLB, ampak iz pincipa. En NLB, ki se kur** z ne vem kakšgnimi dobičli ne ponuja niti za deci tople obresti na depozite, ima app leta 2023, ki ga je že danes čas povozil (ne vem, zakaj enostavno en student ne skopira revolut), nima ApplePay, ipd.
Mislim, da gre za soliranje. So pa informacije dostopne na spletu tistim, ki so dobili uradni invite za beta test.Cist glupo vprasanje. A je mela NLB kaksno novinarsko konferenco na temo novega upgrada digitalnega poslovanja glede na ta clanek? Ali je to neko soliranje z zegnom pa notranje informacije ?
NLB Klik: korak naprej od digitalne bančne poslovalnice
Nova Ljubljanska banka prenavlja svojo spletno in mobilno banko z dvema zelo jasnima poslanstvoma, ki bosta digitalno bančništvo še bolj približali komitentom te banke.siol.net