Med Prihodnjimi plačili imam tiste, ki sem jim zamaknil datum plačila, Hitra plačila imam urejena po abecedi pod Prejemniki, E-račune seveda lahko dodajam po pritisku na tri pikice desno zgoraj, Visa kartica pa nimam.
Jaz imam paket Aktivni, za katerega plačujem 7,99€, paket Premium zame nima neke dodatne vrednosti.
No, če pa so daš v banko plačila, kjer je datum plačila nastavlen čez npr. en mesec, ti pa to ne pokaže v "Prohodnja plačila", ampak v pretekla palačila.Tudi na iOS je enako...
Med prihodnjimi placili imam jaz trajnike ... med preteklimi imam tiste racune, ki sem jih ze placal... Hitra placila so v rubriki PREJEMNIKI, kjer jih lahko urejam (za dodajanje pise, da se dodaja med urejanjem placila) ... Trajnike pa lahko dodajam preko ikonice zgoraj desno ...
Poglej priponko 67959Poglej priponko 67958
Meni ne (IOS). Sem zbrisal in še 1x dodal. Zdaj pa imam med preteklimi płacili in med prihodnjimi płacili.Sicer nikoli ne placujem na nacin, da bi dal izvedbo na datum v prihodnosti (razen SEPA trajniki) … zato sem sedajle testno naredil eno SEPA placilo na drug racun in ga datiral na 31.5.2023 in se je normalno pojavil med prihodnjimimplacili in ga ni bilo med preteklimi placilo… Tako, da tudi to kot kaze deluje tako, kot bi pricakoval…
Kar servira vprasanje samo po sebi...
Razmerje uporabe mobilna vs spletna banka. Kaj uporabljate?
Jaz moram reci, da se spletne banke ne pritaknem vec, razen ce je treba, ker je mobilna banka okrnjena jaz pa nekaj rabim, kar je samo na spletni. Kjer je mobilna polno funkcionalna, spletne ne rabim.
Joz jo imam, pa mi je žal.Danes prislo "povabilo" s strani NLB za uporabe nove variante Klika tako za web stran kot mobilno verzijo.
Je skocit v "lonec" ali pustit zadevo do Septembra oz do ukinitve podpore dosedanjim verzijam?
Priznam da se nisem prebral pogoje uporabe novih verzij.
Imam obe varianti in mi ni žal.Danes prislo "povabilo" s strani NLB za uporabe nove variante Klika tako za web stran kot mobilno verzijo.
Je skocit v "lonec" ali pustit zadevo do Septembra oz do ukinitve podpore dosedanjim verzijam?
Priznam da se nisem prebral pogoje uporabe novih verzij.
A ta cahn pomeni upload ali download?Na iOS lahko izberes, kaj zelis narediti z izpiskom, ki ga imas na zaslonu ... Lahko ga shranis kamorkoli (DropBox, iCloud, ...), poljes preko sporocila, maila,..., odpres z drugo aplikacijo... Samo tapnes ikono spodaj levo... in potem se odpre meni z razlicnimi moznostmi deljenja ...
Poglej priponko 68218
To nima zveze z NLB… Vec kot ocitno je, da se nikoli nisi uproabljal iOS… To je splosna ikona v operacijskem sistemu za sharenje vsebin…A ta cahn pomeni upload ali download?
Vem sarkazem do NLB..se nisem mogel zadrzat. Bi prej ta cahn oznacil kot pikice...
a na androidu je tud omogočeno dl izpiskov?
In-plačilo je od nekdaj v Klikinu. Mora pa prejemnik ta plačila omogočiti. Po defaultu niso omogočena.