Se vedno pa se ne da uproabljati mobilnega Klikina na vecih napravah hkrati (recimo na dveh mobilnikih) ...
A ti na IOS vse O.K. deluje? Ali sklade tudi vidis v aplikaciji?Na iOS se da izpiske shranit ...
V Androidu nisem našel nobenih bugov, na eRačun se seveda lahko prijaviš. Če ti hitre povezave ne odgovarjajo, da so po abecedi in je poleg tudi račun, lahko pogledaš med pretekla plačila.Evo, sem si inštaliral novi KLIK. Verjetno bolje, da ne bi nič naredili, ker tole je komedija.
Tole je pri nas cca. 14 EUR mesečno. Pa ni fora v denarju. Top, APP, support, web, seveda tudi Apple Pay, ipd.
- Govorili so, da bo to "kopija" - seveda so svetlobna leta zadaj,
- APP je pol Buggov. Razumem, da je testna zadeve, pa vendar,
- eRačuni ne moreš vnesti,
- Hitre povezave - kaos. Prej sem imel npr. shranjeno NKBM, da sem si tja nakazoval račun, ali pa npr. Revolut... Zdaj se to pokaže po imenu in priimku prejemnika, kar pomeni, da ne vem, na kateri račun si nazažem denar,
- NLB Skladi - niso v APPu, moraš spremljati v ločenem APPu,
- FLIK ni integriran,
- Ko kategoriziraš stroške in prihodke- Vsakega posebej ročno. Ne gre, da bi vedel, da če gre za ponavljajoče se dogodke, da ve, da je to ista kategorija stroška,
- Toliko v pol ure pregleda.... Gotovo pa še kaj...
Resno razmišljam, da se zapeljem v Celovec in odprem tole: https://www.bankaustria.at/en/relax-account.jsp
Sem vse prebral. Nic nisem nivega izvedel.V Androidu nisem našel nobenih bugov, na eRačun se seveda lahko prijaviš. Če ti hitre povezave ne odgovarjajo, da so po abecedi in je poleg tudi račun, lahko pogledaš med pretekla plačila.
Predlagam, da si ogledaš Q&A, boš še marsikaj našel, kar misliš da ni.
V zavihku Več imaš desno zgoraj ikono pisemca, kjer imaš možnost napisati vse, kar ti leži na duši.Sem mislil, da bomo imeli beta uporabniki moznost, da kam javimo kaj ne dela, ampak ocitno ne rabijo feedbacka.
Sem jim zlistal cel spis.V zavihku Več imaš desno zgoraj ikono pisemca, kjer imaš možnost napisati vse, kar ti leži na duši.
NEPar vprašanj, da ne nalagam nove verzije za bzv:
- čeprav je že en napisal, mogoče so sedaj kaj spremenili - a istočasno ne moreš uporabljati klikin na dveh telefonih?
- na android verziji še vedno ne moreš dol potegniti izpiska v pdf za cel mesec?
NE- obstaja možnost ponoviti KATEROKOLI preteklo plačilo (da ga nimaš med priljubljenimi) ter spremeniti podatke (npr. znesek, sklic).
Aleluja. Se. Smo le leta 2023.A so ze sinhhronizirali podatke v klikin in kliku? Vsaj to.
- na android verziji še vedno ne moreš dol potegniti izpiska v pdf za cel mesec?
Izpisek se avtomatsko downloada in ga imaš v Downloads.Sem šla pogledat... Vidim ga v integriranem pdf viewerju, ne vidim pa, kako ga downloadat...
Na dveh telefonih ga ne moreš uporabljatiPar vprašanj, da ne nalagam nove verzije za bzv:
- čeprav je že en napisal, mogoče so sedaj kaj spremenili - a istočasno ne moreš uporabljati klikin na dveh telefonih?
- obstaja možnost ponoviti KATEROKOLI preteklo plačilo (da ga nimaš med priljubljenimi) ter spremeniti podatke (npr. znesek, sklic).
Izpisek se avtomatsko downloada in ga imaš v Downloads.
Na dveh telefonih ga ne moreš uporabljati
Pod dve, glej zgoraj
Seveda gre. Klikneš na pretekla plačila in zgoraj desno pritisneš na krogec s puščico.