NKBM

Glupoteus

Pripravnik
9. avg 2007
138
3
18
Imam občutek, da so se spremenile obresti na osebnem transakcijskem računu, decembra sem za približno enako vsoto dobil skoraj enkrat več obresti kot januarja...trenutno piše, da so 0,10%
Je kdo opazil podobno?

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
Zadnje tedne sem se zanimal za razne kredite...in lahko samo povem, da so se nekje v roku zadnjega leta na NKBM hudo spremenili pogoji kreditiranja...na slabše seveda.
Očitno so globoko zabredli...

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Če imaš veliko vsoto se že splača raziskati trg, če maš kako plačo ali dve naračunu pa jim kar naprej zaupaj, če so ti drugače okej....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Če so globoko zabredili....

Boli me za tisto plačo ....

A je možno, da bi tudi država začela pri šparanju kaj po prihrankih tacat? Ker skos sedaj poslušam, od teh 18 miljard na računih državljanov.
hysterical-1.gif

Pomoje se bo sedaj komaj začela kriza
crazy1.gif

Glupoteus

Pripravnik
9. avg 2007
138
3
18
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Zadnje tedne sem se zanimal za razne kredite...in lahko samo povem, da so se nekje v roku zadnjega leta na NKBM hudo spremenili pogoji kreditiranja...na slabše seveda.
Očitno so globoko zabredli...
Nam zaupaš razkritje, kje se torej najbolj splača vzeti kredit?

Kolikšne pa so obresti na TRR pri drugih bankah, oz. kdo da največ?

Nazadnje urejeno:

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Če te zanima kdo da največ pa da je TRR potem ti predlagam alternativo v smislu vpoglednih varčevalnih računov tipa e-obresti pri Volksbank, Diba al pa Bonus račun od Sparkasse, kjer je na vseh teh denar skoz na voljo; torej podobno kot TRR le da so varčevalni računi (npr. ni kartice)

TRR-ji majo neglede na banko trenutno 0,10% do 0,15%. Predlagane alternative pa se začnejo pri cca 1,00% in naprej.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Tudi za položnico sedaj računajo 0,50 EUR, če prejemnik nakazila ni komitent NKBM.

Bo treba banko menjat!!!