Nintendo wii in SiOL-ova akcija (kdaj dobiš wii?)

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.677
113
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik kkarola pravi:
Možakar zakaj pa ne bi naročilo Wii-ja za božičkovo darilo?

Očitno si ti edini normalen mi vsi pa butlji?
Wii je čisto v redu darilo za otroke, po mojem mnenju bistveno boljše kot Xbox ali PS.
Moj komentar se je nanašal na to, da so konec decembra naročili paket in upali, da bo v parih dneh že doma. Sucerji...
nahrung002.gif
Pa folk, takrat je 3/4 ljudi na dopustu (verjetno tudi oni sami, a ne?) in vse dela bistveno počasneje kot normalno. To je normalnemu človeku jasno in to, da so obljubili za Dedka Mraza so si sami krivi.

PS: Če imajo v rokah dokument na katerem je naveden rok dobave pa naj si vzamejo enega odvetnika in iztožijo otrokove in njihove psihične bolečine. Si bodo lahko zraven poleg Wii-ja kupili še kaj.
cheer.gif

Jaz sem ga naročil že v začetku decembra, montirali so 22.12. 2009.
smile-1.gif

Sam sebi sem kupil darilo za dedka mraza.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Wii je čisto v redu darilo za otroke, po mojem mnenju bistveno boljše kot Xbox ali PS.
Moj komentar se je nanašal na to, da so konec decembra naročili paket in upali, da bo v parih dneh že doma. Sucerji...
nahrung002.gif
Pa folk, takrat je 3/4 ljudi na dopustu (verjetno tudi oni sami, a ne?) in vse dela bistveno počasneje kot normalno. To je normalnemu človeku jasno in to, da so obljubili za Dedka Mraza so si sami krivi.

PS: Če imajo v rokah dokument na katerem je naveden rok dobave pa naj si vzamejo enega odvetnika in iztožijo otrokove in njihove psihične bolečine. Si bodo lahko zraven poleg Wii-ja kupili še kaj.
cheer.gif

Ja, res sem naiven, ker sem verjel reklami, da ob sklenitvi! paketa M4 pri Mobitelu dobim Wii
bonk.gif
..
me prav zanima, kako bi jih zagovarjal, če bi uvedli tak način "poslovanja" tudi ob sklenitvi in podaljšanju naročnine pri Mobitelu in nakupu subvencioniranih mobilnih aparatov
grims-1.gif

Ja 3/4 ljudi je na dopustu, samo še vedno se največ (tehnične)robe proda in tudi dobavi ravno v času božičnih praznikov...
Dodatni daljinec in nunčak, ki sem ju naročil 15.12. iz Honkonga je bil brezproblemov dobavljen tik pred novim letom...

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.677
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ignoriraj zagovornike šalabajzerstva.
Nič ne zagovarjam šalabajzerstvo. Žal je to realnost v Sloveniji.
Kot pa sem napisal, če ima dokument, kjer mu piše kdaj bo dobil Wii-ja ima sodišče na voljo, da mu povrnejo vse duševne bolečine. Pa dobro bi bilo, če bi jih vsi tožili, da se bodo enkrat naučili.
Če pa v Slovenistanu verjame na besedo je pa sucker... Žal. Po možnosti seveda niti ne ve, s kom in kdaj je govoril na Call Centru, ker če bi, bi morda lahko zatežil, da je bila tam obveza dana (itak se vse to sranje snema). Čeprav bi se znalo zgoditi, da se ravno ta pogovor ne bi snemal.
grin1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pa tisti, ki cakate, res na nobenem papirju nimate napisano, da naj bi dobili WIIja (in pod kaksnimi pogoji), takrat ko ste podpisali pogodbo ? Jaz sem ze narocnik, pise da je to samo za nove, zato sam nisem niti poskusal in ne vem kaj je napisano v papirjih in cesa ni.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Vem sicer ne. Navadno gredo pa zadeve takole:
V primeru, da naročnik ni prejel Wiija v pogodbeno oz. zakonsko določenem času, ima možnost zahtevati ničnost pogodbe.

Kaj to pomeni v praksi pa verjetno ni potrebno razlagati.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
So mi rekli danes, da jim je sistem padel dol za 20 dni in zato je prislo do zamud pri narocilih Wiija
hysterical-1.gif

Bojo pa baje podaljsali Wii akcijo do konca februarja.
zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Še boste čakali in čakali. Včeraj bil v M tehniki. Hotel sem kupiti ps3 za darilo. Pa mi prodajalec reče, da jih nimajo ( tudi wii-ja) že od decembra. Dobijo jih od Big banga. Ter da konzol baje ne bodo dobili še vsaj en mesec.

lp

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ja prodajalci v M tehnika so pa res neko merilo. Tudi meni je trdil, da na TVju, ki sem ga kupil ne bom mogel gledati RTV SLO v HD, ceprav uvoznik trdi da ja, ampak oni so ugotovili da to ne gre. No doma se mi je izkazalo da ima uvoznik prav.
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.677
113
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Še boste čakali in čakali. Včeraj bil v M tehniki. Hotel sem kupiti ps3 za darilo. Pa mi prodajalec reče, da jih nimajo ( tudi wii-ja) že od decembra. Dobijo jih od Big banga. Ter da konzol baje ne bodo dobili še vsaj en mesec.

lp
Jup, vse te igričarske konzole so bile razgrabljene v decembru za darila. Čisto opustošenje po skoraj vseh trgovinah.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:

lp
Jup, vse te igričarske konzole so bile razgrabljene v decembru za darila. Čisto opustošenje po skoraj vseh trgovinah.

zanimivo...pa saj sedaj ni več 3/4 ljudi na dopustu in vse stvari ne potekajo precej počasneje
bonk.gif

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Tisti poštar zgoraj se še ni prebil skozi štrajk.
evil.gif

sam so res nesramni, eno leto že štrajkajo, pa jim še ni zadosti
confused-1.gif

le zakaj se naš dobavitelj ni odločil izvesti nabavo po kakšni drugi poti in ne preko "Bogorodice"
res so suckerji
tongue-1.gif