Nintendo wii in SiOL-ova akcija (kdaj dobiš wii?)

dave82

Zelenc'
3. jan 2010
23
0
1
to, kar počnejo je naravnost bolno. Ok, vredu, ni več zalog, in ne vedo kdaj jih bodo dobili, right? Zakaj ne to sporočijo vsem tistim, ki so Wiije naročili? Ne pa da človek - in kot smo videli zgoraj tudi otroci, nestrpno pričakujejo kdaj bodo dobili konzolo, oni pa se samo LAŽEJO, LAŽEJO in še enkrat LAŽEJO, to je tisto kar mene najbolj moti, da zavajajo kupce, kaj se bojijo, da bodo vsi ti uporabniki prekinili pogodbo dokler so v času al kako že? nesramnost na višku...

mimogrede: Uradni distributer za slovenijo naj bi bil stadlbauer iz avstrije, sem jim tudi pisal mail da vidim kaj oni porečejo....

Nazadnje urejeno:

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Slučajno je sodelavec danes preverjal kako je z Wiiji v BigBangu in izvedel, da se dobavo pričakuje nekje čez 10-14 dni. Sam za info, da boste vedeli kaj pričakovati pri tej odisejadi, ki jo imate z Wiiji.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Zgleda, da bom jaz prej imel Wii 2
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Slučajno je sodelavec danes preverjal kako je z Wiiji v BigBangu in izvedel, da se dobavo pričakuje nekje čez 10-14 dni. Sam za info, da boste vedeli kaj pričakovati pri tej odisejadi, ki jo imate z Wiiji.

Ne me jebat. Čist sick.
hysterical-1.gif

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
KSZ

Pravkar izvedel: Konzol ne bo še cirka 14 do 21 dni. Na siolu se ne sekirajo lahko odpoveste če želite. Dobave ni ker stavkajo kdo ni rečeno.

Mi kekci pa čakamo tipično od gospodov SIOLA.

LP

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
296
83
Vprašanjem vsem kaj ste vi šli k siolu ali k mobitelu samo zaradi te konzole WII? če ste ste res bogi..jst če grem k opareterju siolu ali k mobitelu grem k njim zaradi storitve in ne zaradi igračke...
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Moji so šli zaradi optike, ki je bila ravno pred tem omogočena na tem naslovu. S storitvijo so zadovoljni, ne vem zakaj ne bi bili.
wink-1.gif

Pa tudi če je kdo šel na Siol samo zaradi konzole...to je bil ključni sales preposition pri tej ponudbi.

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Verjetno potem tudi dobavitelj nateguje SiOL in jim obljublja kdaj bo dobavil konzole ter vsake 14 dni podaljša rok dobave...
Jebat ga. Če jih ni, jih ni.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
296
83
sej nisem reku da niso zadovoljni...Sam sem na siolovi optiki in sem tut sam zadovoljen.... Hočem povedat da jst ne izbiram ponudnika če on ponuja kako stvar poceni kot je v tem primeru Wii tko da...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Verjetno potem tudi dobavitelj nateguje SiOL in jim obljublja kdaj bo dobavil konzole ter vsake 14 dni podaljša rok dobave...
Jebat ga. Če jih ni, jih ni.

Jaz to vse razumem. Bi bil pa ravno zaradi tega bolj previden pri obljubljanju.
smile-1.gif
Hkrati pa bi obvestil vse, ki čakajo na paket...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
435
83
Siol ima s temi dobavami od nekdaj težave. Enkrat več drugič mal manj.
Prvi precej diskutiran primer so bile IR tipkovnice za Amino TV komunikator pred kakimi 5 leti. Lani je bilo s prenosniki skoraj podobno. Vmes zagotovo še kaj. Skratka štos je v tem, da se naroči, ko je prodano. Če se nekje zatakne pa logično "čiči in čaki".

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Pozdravljeni!

Pridobila sem novo informacijo glede Wii-jev.
Zaradi stavke na mejnih prehodih v Grčiji je prišlo do zamika pri dobavi igralnih konzol Wii iz naše akcijske ponudbe za nove naročnike. Vse blago bo uporabnikom dostavljeno v najkrajšem možnem času po dobavi v Slovenijo.

Za nepredviden zaplet se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.677
113
Citat:
Uporabnik kkarola pravi:
Možakar zakaj pa ne bi naročilo Wii-ja za božičkovo darilo?

Očitno si ti edini normalen mi vsi pa butlji?
Wii je čisto v redu darilo za otroke, po mojem mnenju bistveno boljše kot Xbox ali PS.
Moj komentar se je nanašal na to, da so konec decembra naročili paket in upali, da bo v parih dneh že doma. Sucerji...
nahrung002.gif
Pa folk, takrat je 3/4 ljudi na dopustu (verjetno tudi oni sami, a ne?) in vse dela bistveno počasneje kot normalno. To je normalnemu človeku jasno in to, da so obljubili za Dedka Mraza so si sami krivi.

PS: Če imajo v rokah dokument na katerem je naveden rok dobave pa naj si vzamejo enega odvetnika in iztožijo otrokove in njihove psihične bolečine. Si bodo lahko zraven poleg Wii-ja kupili še kaj.
cheer.gif