Nintendo wii in SiOL-ova akcija (kdaj dobiš wii?)

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Zagrozi z enim pismom, kjer jim namigneš da jih boš prijavu kakšnemu ustreznemu organu.
Sem prepričan da bodo našli tvoj Wii v roku 3 dneh.

Zapomni si, Na Siol greš le v primeru da ti drugi ponudniki ne omogočajo teh storitev. Najbolj gnili so.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem pisal včeraj mail, pa nisem dobil odgovora.
smile-1.gif

Potem sem klical, kjer so mi rekli, da bodo takoj preverili in me takoj poklicali nazaj. Me niso.

Potem sem danes še enkrat klical in mi je rekla, brez da bi preverila kdo sploh sem..."enkrat do konca mesca".

Treba vnaprej mislit. Kaj narest, če ne bo do konca mesca?
grin1.gif

Tole je kr mal fail.

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
435
83
Popularnejši artikli so bili kar precejkrat problem. Zgleda, da ko naročila dobijo ne naročijo pri distributerju ampak kar rudo v rudniku. Bog ne daj kaka zaloga kje. Telekom nikakor, dobavitelj pa je itak premajhen za take rizike. Važno, da je pogodba v predalu.

dave82

Zelenc'
3. jan 2010
23
0
1
Pozdravljeni!

Sam sem naročil Wii preko sestrične...nekje okrog božiča...ker ga po novem letu ni bilo, sem klical na klicni center. Želala je uporabniško ime, nato mi je rekla, da gre tehnična oprema "ven" 2x na mesec, in da aneks še ni bil pregledan do 29.12, ko je šel zadnji paket ven kao in nej pričakujem po 14.1 ko gre oprema ven.15.1 je sestrična ponovno klicala in vprašala kje je Wii, pa so ji rekli da bo najbrž okrog 20.1. Danes smo 21.1 in Wiija še nikjer....me prav zanima kdaj ga bodo dostavli, Ynos, si ga dobil?

naturedogy

Zelenc'
22. jan 2010
4
0
1
lp,

Jaz sem tud naročil preko babice wii ki je vzela siol, in čakam tudi že dobre 3 tedne. Sem klical na siol kjer so mi dali naprej neke številke in sem klical še naprej in so mi rekli naj pokličemo tehnomarket (očitno jim on dostavlja wii-je). Sem klical tehnomarket v petek (15.1) in so rekli da so dobilo naročilo 14.1 in da bo to nekje v pondeljek, torek. V torek ponovno kličem, rečejo da bodo do konca tedna poslali in da me bodo poklicali ko pošlejo. Danes je petek in še vedno niso klicali, kličem jih že cel dan in se nihče ne oglasi... mislm kaj se to grejo? bile so še neke komplikacije glede naročila ker je babica nekaj zamešala in smo dobili aneks v sredo 6.1 kjer je pisalo da bo wii v 5 dnevih poslan...

Nazadnje urejeno:

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
KSZ

Danes sem dobil odgovor SIOL-natega 22.01. gredo Wii-ji ven dostava preko GLS (sinonimhitrosti v negativo) Zadevo pričakujte v 1 mesecu.
Dobavitelj se bo vsakemu osebno opravičil..... Mi gre na kozlanje.........

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Iz tedna v teden.............

Klical 3x vsakič dobil drugačen odgovor.
Osebni prevzem ni možen to je še plus 3 dni.
Brez veze.

Kdo pa je dobavitelj?

dave82

Zelenc'
3. jan 2010
23
0
1
a ga je kdo danes dobil? na mojem koncu ne kaže nič dobrega...zgleda, da jih je kraška burja prestrašila...

dave82

Zelenc'
3. jan 2010
23
0
1
sem pa res upal, da bodo v petek sli naprej tko kot je en predhodnik napisal....si ne predstavljam družin, kjer so
Wiija naročil konec decembra za dedka mraza otrokom...res sramota za ta Siol....

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.677
113
Citat:
Uporabnik dave82 pravi:
si ne predstavljam družin, kjer so Wiija naročil konec decembra za dedka mraza otrokom...res sramota za ta Siol....
Če so res to naročili iz tega razloga so pa res suckerji...

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Možakar zakaj pa ne bi naročilo Wii-ja za božičkovo darilo?

Očitno si ti edini normalen mi vsi pa butlji?

siolovnateg1

Zelenc'
25. jan 2010
1
0
1
Zdravo!

Sem eden tistih, katerega siol nateguje že kar nekaj časa glede tega Nintendo Wii. Ravno zaradi tega sem se registriral na ta forum. Moja zgodba je podobna ynos-ovi: najprej so mi rekli, da pošiljka z Wii-jem pride v roku 10 delovnih dni (23.12.2009), vmes je bilo novo leto in razumem zamudo, potem so dejali, da bi zagotovo morali dobiti Wii 14. januarja. Ko ga še takrat ni bilo, naj bi paket ZAGOTOVO prispel do petka 22.12.2009. Razlogi za to naj bi bili različne, enkrat pač niso poslali, ker se jim je zgodila napaka v sistemu, so obnavljali sistem, težave z dobaviteljem itd. itd. itd. itd. Same LAŽI!

No danes, ko sem poklical, so mi povedali da je tisti, ki pošilja Nintende Big Bang, a da je vzrok še dlje, v dobavitelju. Prišlo naj bi do stavke. Halo? No in potem sem se odločil, da bom preveril kaj od tega je res. Poklical sem 2 Big Banga s Ljubljani in tistega na Ptuju. In res, Nintendov Wii ni(razen črnih). O dobavah novih pa pač razumljivo noben nič ne ve. Eden od prodajalcev mi je povedal, da naj tudi dobavitelj, ki dostavlja te Wii-je Big Bangu nima nobenega na zalogi in da je le vprašanje časa kdaj bodo ti "sveti" Wii-ji, zaradi katerih sem izgubil že toliko živcev, prispeli.

Upam, da sem vam objasnil kakšno stvar in da bomo te je*ene konzole čim prej dobili.
wink-1.gif

LP

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik siolovnateg1 pravi:
Zdravo!

Sem eden tistih, katerega siol nateguje že kar nekaj časa glede tega Nintendo Wii. Ravno zaradi tega sem se registriral na ta forum. Moja zgodba je podobna ynos-ovi: najprej so mi rekli, da pošiljka z Wii-jem pride v roku 10 delovnih dni (23.12.2009), vmes je bilo novo leto in razumem zamudo, potem so dejali, da bi zagotovo morali dobiti Wii 14. januarja. Ko ga še takrat ni bilo, naj bi paket
ZAGOTOVO prispel do petka 22.12.2009. Razlogi za to naj bi bili različne, enkrat pač niso poslali, ker se jim je zgodila napaka v sistemu, so obnavljali sistem, težave z dobaviteljem itd. itd. itd. itd. Same LAŽI!

No danes, ko sem poklical, so mi povedali da je tisti, ki pošilja Nintende Big Bang, a da je vzrok še dlje, v dobavitelju. Prišlo naj bi do stavke. Halo? No in potem sem se odločil, da bom preveril kaj od tega je res. Poklical sem 2 Big Banga s Ljubljani in tistega na Ptuju. In res, Nintendov Wii ni(razen črnih). O dobavah novih pa pač razumljivo noben nič ne ve. Eden od prodajalcev mi je povedal, da naj tudi dobavitelj, ki dostavlja te Wii-je Big Bangu nima nobenega na zalogi in da je le vprašanje časa kdaj bodo ti "sveti" Wii-ji, zaradi katerih sem izgubil že toliko živcev, prispeli.

Upam, da sem vam objasnil kakšno stvar in da bomo te je*ene konzole čim prej dobili.
wink-1.gif

LP

evo še jaz, registriran samo z namenom, da se potožim
crazy1.gif

identična zgodba, samo s to razliko da sem zadevo naročil preko Mobitela, kjer so Wii obljubljali po subvencionirani ceni pri vezavi paketa M4. Vezava pri Mobitelu, ki sicer trži fiksne internetne storitve preko Siola, je očitno samo še en razlog več za izgovore, kot so: konzole pošilja Telekom,Telekom posodablja bazo podatkov, pakete pošiljajo samo dvakrat na mesec, imamo težave z dobaviteljem, naročniki pri Mobitelu imajo malo zamude itd.
Naj povem da sem pogodbo sklenil 18.12. in takrat mi je bilo obljubljeno, da dobim Wii v 5 delovnih dneh.Nesrečnež sem Wii obljubil otrokoma že za Božička.
bonk.gif
Ker ni bilo z dobavo nič, sem po telefonskem posredovanju dobil obljubo o 10 delovnih dneh in temu primerno sem prestavil obdarovanje na Dedka Mraza in Novo leto. Ne morem opisati tistega žalostnega pogleda, ko sta otroka zopet izvisela...seveda sem poskusil zadevo kompenzirati z drugimi darili, samo po vsem tem se ne čudim da 8 letni otroci ne verjamejo ne v Božička ne DedkaMraza...
Ko sem po 15. ko naj bi začeli pošiljati Wiije, zopet urgiral na Mobitel, me je v četrtek poklicala referentka in me razveselila s podatkom: Jutri v petek, vsi dobite Wiije...seveda tega jutri in tega petka še do danes ni bilo
jezen.gif

če pa to ni vsaj za kakšnega varuha potrošnikov ali pa inšpekcijo
grims-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
če pa to ni vsaj za kakšnega varuha potrošnikov ali pa inšpekcijo