Citat:
Uporabnik siolovnateg1 pravi:
Zdravo!
Sem eden tistih, katerega siol nateguje že kar nekaj časa glede tega Nintendo Wii. Ravno zaradi tega sem se registriral na ta forum. Moja zgodba je podobna ynos-ovi: najprej so mi rekli, da pošiljka z Wii-jem pride v roku 10 delovnih dni (23.12.2009), vmes je bilo novo leto in razumem zamudo, potem so dejali, da bi zagotovo morali dobiti Wii 14. januarja. Ko ga še takrat ni bilo, naj bi paket
ZAGOTOVO prispel do petka 22.12.2009. Razlogi za to naj bi bili različne, enkrat pač niso poslali, ker se jim je zgodila napaka v sistemu, so obnavljali sistem, težave z dobaviteljem itd. itd. itd. itd. Same LAŽI!
No danes, ko sem poklical, so mi povedali da je tisti, ki pošilja Nintende Big Bang, a da je vzrok še dlje, v dobavitelju. Prišlo naj bi do stavke. Halo? No in potem sem se odločil, da bom preveril kaj od tega je res. Poklical sem 2 Big Banga s Ljubljani in tistega na Ptuju. In res, Nintendov Wii ni(razen črnih). O dobavah novih pa pač razumljivo noben nič ne ve. Eden od prodajalcev mi je povedal, da naj tudi dobavitelj, ki dostavlja te Wii-je Big Bangu nima nobenega na zalogi in da je le vprašanje časa kdaj bodo ti "sveti" Wii-ji, zaradi katerih sem izgubil že toliko živcev, prispeli.
Upam, da sem vam objasnil kakšno stvar in da bomo te je*ene konzole čim prej dobili.
LP