Nintendo wii in SiOL-ova akcija (kdaj dobiš wii?)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:

Mal je problem, če ste/so ga res nameravali kao za Božička oz Dedka Mraza, tam pa je mal težje razložit zakaj ni "prinesel"
smile-1.gif

Jah... otrokom reces pac: "Telekom zajebu" ane
evil.gif

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Moram pa na nek način pohvalit Telekomovce, ki so se kljub težavam in pljuvanju po njih lepo opravičili za zamudo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem prišel pred blok in ravno parkiral, ko je ta dostavna sluzba parkirala. Tako, da sem ga kar na parkiriscu prevzel. Pise pa na skatli, da ga je pot4ebno osebno prevzeti...ne vem.

Je pa zanimiva konzola. Še moja je danes vsa navd7šena igrala tenus pa bowling. Treba samo se skrakat zadevo, pa kupit dodatni joystic?.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Moram pa na nek način pohvalit Telekomovce, ki so se kljub težavam in pljuvanju po njih lepo opravičili za zamudo.

ja lepo jih pohvali...ker so po dveh mesecih izpolnili obljubo, da dobiš wii ob pristopu k siolu..
bonk.gif

no sej obljube, ki so jo 18.12.2009 dali meni, še niso izpolnili
jezen.gif

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Kot si verjetno prebral so jih dobili in jih pošiljajo. Počakaj še kak dan, drugače jih pa malo pobaraj če je tudi drugi kamion prišel, na katerem je tvoj Wii. Drugače pa jim pošlji kratko sporočilo da odpoveduješ storitve in da si boš Wii kupil sam
grin1.gif

Čestitke vsem ki ste ga prejeli in ga že veselo uporabljate
smile-1.gif

Pa mogoče malo pomoči pri softmodanju .
grin1.gif

p.s.: ynos, podpis bo treba spremenit
tongue-1.gif