Neznani zvok straši po vsem svetu!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.514
5.709
113
Par dni nazaj ponoč s kolegico šetava okol jezera na Rakitni......in sva slišala podoben zvok iz sosednjega brega
13.gif

Podobno kot v filmih ko se potaplja ladja pa ko zrak bušne vn iz kake luknje al pa pol uno ko jo pod vodo mečka....se je pa slišalo še ene mehurčke izpod ledu...

Tko da predvidevam da se je led na jezeru sesedel in je nekje zrak mogu vn pridt (glede na tio da ima jezero pritok in odtok) in da je to povzročilo ta zvok

....drugače si nisva znala razlagat tega zvoka

Seveda je bil nočni sprehod prekinjen
smirk-1.gif
Ker res ni blo prijetno sred teme se pol tm sprehajat

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.709
113
Ne res se ne zajebavam......šetnja okol jezera .......kolegica predlaga pejt greva na led.....jst še tko rečem dej ne bit neumna k še ni tok mrzlo da bi zmrznl......tko v tišini se odločava a probava al ne...

Pa ta zvok iz čiste tišine....ne ljudi okol naju ne nobenga premikanja na drugi strani...ker glede na to da je blo ivje po tleh se je slišal ko si hodu...sva pol še stala tm ene 20-30s pa se gledala...pa poslušala če se kdo na drugi strani jezera zajebava

Pol sva se pa raj pobrala

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.709
113
Lej probam si stvari najprej racionalno razložit........lahko da je bil ujet zrak pod ledom in je bil zvok podoben temu zvoku....če ni blo to....sem odprt za "alternativne" razlage!

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Pri meni led z jezera sigurno ni bil. Žival prav tako ne, tovornjak odpade, rampa tudi, železarna tudi. Glede na to, da bi rampo in železarno slišal tudi že kdaj prej, sklepam, da je bilo nekaj vezano na izredne razmere. Mogoče je to res tak močan minus, čeprav smo imeli pa tudi že bolj mraz. Ampak vseeno - lahko se je samo poklopilo. Malo me čudi, da je to trajalo 15 min. Koliko je trajalo v tvojem primeru?

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.709
113
1x po ene 5-10s.....

Pol računaj še pol minute stanja tm....pa ene 2min hoje do avta....pa se vmes ni ponovilo

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.709
113
Nisva nč šprintala....je blo pa "lagano sportsko".......še u eno fajn mrzlo lužo sm spotoma lepo zaružil
grin1.gif

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
42
28
Mogoče veter skozi tunel? Glede na to da je dolina še odmevi malo dodajo svoje. Jest sicer nisem nič slišal, pa sem blizu tebe doma, je pa res da imam zaprta okna in se bolj malo sliši v stanovanje. Sta mi pa starša, ki sta na Hrušici omenila, da je pes imel neke prebliske včeraj ponoči in je lajal, pa tudi sosedov pes se je oglašal. Nekaj je očitno bilo...

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.709
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In zakaj si bejžal, saj te je kar nekaj? Si punco tam pustil?
evil.gif

Nisem bežal...rekreiral sem se
grin1.gif

Sam še scena iz filma da avto ne bi vžgal se je manjkala
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Nisva nč šprintala....je blo pa "lagano sportsko".......še u eno fajn mrzlo lužo sm spotoma lepo zaružil
grin1.gif
Kle nekaj ne gre skup: jezero zmrznjeno, da led poka, a ti si našel lužo, da si not zaružil?
aplauz.gif

Pomojem si tisto lužo ti sam ustvaril (pa v začetku ni bila glih mrzla...)
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.709
113
Lej lahko je še tko mrzlo.....ko 100kilska noga stopi na led iz njega priteče voda!
evil.gif

Ubistvu hvala bogu za ta zvok da nisva šla na led.......eh ženske...zmeram pametne!

Kamele0N

23. jul 2008
42.514
5.709
113
Citat:
Sam še scena iz filma da avto ne bi vžgal se je manjkala
hysterical-1.gif

Al pa da bi tko k Abrahamu......zadnje bremze zagrable
hysterical-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.076
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
grin1.gif
Kle nekaj ne gre skup: jezero zmrznjeno, da led poka, a ti si našel lužo, da si not zaružil?
aplauz.gif

Pomojem si tisto lužo ti sam ustvaril (pa v začetku ni bila glih mrzla...)
evil.gif

hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Bom častil tut futr, ni problema.
smile-1.gif

Sem zvedel za eno gostilno, kjer strežejo halal.
cool-1.gif