Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ce tale zvok ne bi bil identicen zvokom iz youtuba, potem jaz tega ne bi pisal na forum. Kdor pise da je slo za helikopter ali letalo je malo hecen. Zvok sigurno ni bil vsakdanji in cesa podobnega jaz se nisem slisal. Sploh pa ne ob enih ponoci.
Slisal pa sem na Jesenicah. Kdor tam zivi ve, da je ob enih smrtna tisina. Vsaj v tem delu, kjer sem jaz.
Kot pravim, zanimivo je edino to, da je zvok identicen posnetkom na youtubu. Iz tega bi se dalo sklepat, da sem slisal isto kot ljudje na ceskem in v ZDA. Kaj pa sem slisal pa ne vem. Nekaj nevsakdanjega zagotovo.
Glej, ne delamo se norca iz tebe ampak samo preverjamo dejstva.
Torej slišal si zvok ki je realtivno glasen in moteč. Na celima jesenicama pa si ga slišal samo ti, right? Če bi sedaj pol jesenic slišal zvok bi ti verjel da je res nekaj ropotalo.
Sicer tudi če bi vsi v vašem bloku slišali zvok, tam nasproti bolnice imate skladišča, trgovski center pa še kaj in cele noči pretovarjajo tovor. No meni se ti zvoki iz posnetkov slišijo kot spuščanje tovorne rampe ali kaj podobnega.
No in če to ni logična razlaga ne vem kaj je. Če si zvok slišal samo ti, potem gre očitno za ozko usmerjen zvok (nekakšen zvočni LASER) kar je res svojevrsten fenomen. Mislim da tak zvok raziskuje ameriška vojska za uporabo v vojaške namene (zvočni top) in povsem možno je da to počnejo na mežakli pa so ga slučajno obrnili ravno tebi skozi okno (pa slučajno si ravno en dan prej slišal enak zvok po youtubu).
No sej ne rečem, mogoče imaš pa kakšno bolezen. Najprej pojdi čez cesto do bolnice pa če tam ne ugotovijo nič, po dolino naprej (cca. 20km) je še ena ustanova ki skrbi za ljudi s takimi težavami!
![evil.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/evil.gif)