neznana številka

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Čudno ne, tukaj je tudi drugih miljon tavžent številk. Tudi moja in od vseh drugih. Pač sprijazniti s tem, ne dvigniti...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
A nobeden ne cita ? Na tem sajtu lepo pise da niso to telefonske cifre ampak nakljucno generirane cifre...

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
A nobeden ne cita ? Na tem sajtu lepo pise da niso to telefonske cifre ampak nakljucno generirane cifre...

Zanimivo je to, da je bila v treh klicih enaka številka klicočega. Sicer bi se oglasil, pa se žal nisem mogel, me pa zanima, kaj bi
se zgodilo, če bi se. Nazaj pač ne mislim klicat, ker se ne bi rad prijavil v kakšno bazo nadlegovalcev.
Sem imel podobne težave že pred časom, vendar je bila telefonska številka iz Italije in sicer nekje na netu objavljena kot
številka prevarantov, s klicem na katero imaš lahko precej stroškov.

lp

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.740
53
48
Če nekdo kliče tebe - kakšne stroške bi lahko imel ti (glede na to, da verjetno ne roamaš v tujini)?
wink-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Čudno ne, tukaj je tudi drugih miljon tavžent številk. Tudi moja in od vseh drugih. Pač sprijazniti s tem, ne dvigniti...
In kaj bo, če boš dvignil. Ali bo razneslo telefon
bonk.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Pač te je nekdo s Telemacha poskusal doklicati... mogoče kaki anketarji, ali pa kdo drug.
Citat:
Številka 083872857 se nahaja pri operaterju TELEMACH d.o.o.

Hvala za odgovor, Mikrohard. Sem pozabil na možnost NPCH.

In malce off... kaj so se že vsi uporabniki mobisuxa preselili na alter?

Lep dan,
Mpix

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Ja, sem kak dan nazaj pregledal vseh 5 decemberskih postov
evil.gif

Glede na nekatere poste na Alterju pa sumim, da se je precej Sux-ovcev preselilo sem.
rolleyes-1.gif