Nexus 5 - prvi vtisi.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
A so na Telekomu kaj komplicirali za zamenjavo SIM?
Danes sem sprobal in izklopil 4G omrežje, prestavil spremljanje lokacije le na GSM - o katastrofa še slabše.
Tak da v sredo na Telekom in menjava SIM, pa da vidimo, kaj bo.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
Našel problem, odpovedal polnilec
smirk-1.gif

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Danes bil na Mobitel - brez težav dali drugi SIM - samo počakam na to da jo aktivirajo.
Včeraj sem napravil hard reset in stestiral dopoldan - isto sranje z GPS.
Sem pa popoldan vzel stari SIM ven in tako sprobal GPS. Delal brez problema več kot pol ure - včeraj vsake 3 do 5 minut ven metalo.
Tak da je čisto možno, da je SIM kriv. Bom videl kako bo, ko bo novi SIM aktiviran.

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
No po enem tednu uporabe 5.1 sem ugotovil, da mi en dan dlje zdrži baterija. Ko pritisnem kvadratek lahko zbrišem vse aktivne zaslone. Prej sem moral večkret pritisniti kvadrat, da sem zbrisal. Pa sedaj se mi spet prikaže slika profila, če me kdo kliče oz. jaz kličem. Prej se mi ni kazala. Zdej dela telefon tako kot je treba!

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Eto z novo SIM zaenkrat GPS deluje brez težav. Gamero hvala za idejo. Telekom ni nič kompliciral pri zamenjavi, celo logično jim je bilo, da najprej poskusimo tak preden gremo na servis.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Po nadgradnji na 5.1 mi vsakič ko zaženem fotič javi neko napako oz. da ni mižen zagon appa. Nexusa moram ponovno zagnati potem da dela en dan in zopet jovo na novo. Se komu sanja v čem je problem?
smile-1.gif

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Od 5.1 dalje pa meni mece ven iz UMTS v NA. To se dogaja, ko imam vklopljen wifi.
Restart telefona edino pomaga.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Sigh.

Moj Nexus 5 je pa čisto crknil. Kar naenkrat se ga ne da več prižgati. Zjutraj je še delal čisto normalno, nazadnje sem zbrisal eno notifikacijo z lock screena, čez kako urco, pa ga primem v roko, pa je bil čisto vroč, prižgati pa se ni več pustil. Vroč je bil v zgornjem delu, pri čipovju, ne pri bateriji.

Poskusil sem že vse kar sem našel na internetu, od uradnih Google navodil (vse korake na link), do raznih različic na xda, nič ne pomaga. Če ga dam polniti in "imaginarno" prižgem (držim power gumb nekaj časa, zgodi pa se nič), se zopet segreje in to je to.

Imam stock OTA Lolipop, nerootan. Ima še kdo kak predlog?

Je pri nas še kak servis za LG poleg tistega v Novi Gorici? Nekako mi njihov delovni čas ne ustreza najbolje...

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Nekaj podobnega se je naredilo sodelavcu, na servisu v NG so mu potem pod garancijo menjali matično ploščo.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Sigh.

Moj Nexus 5 je pa čisto crknil. Kar naenkrat se ga ne da več prižgati. Zjutraj je še delal čisto normalno, nazadnje sem zbrisal eno notifikacijo z lock screena, čez kako urco, pa ga primem v roko, pa je bil čisto vroč, prižgati pa se ni več pustil. Vroč je bil v zgornjem delu, pri čipovju, ne pri bateriji.

Poskusil sem že vse kar sem našel na internetu, od uradnih Google navodil (vse korake na link), do raznih različic na xda, nič ne pomaga. Če ga dam polniti in "imaginarno" prižgem (držim power gumb nekaj časa, zgodi pa se nič), se zopet segreje in to je to.

Imam stock OTA Lolipop, nerootan. Ima še kdo kak predlog?

Je pri nas še kak servis za LG poleg tistega v Novi Gorici? Nekako mi njihov delovni čas ne ustreza najbolje...

Lahko jim ga pošlješ tudi po pošti.

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Evo, včeri sem dobil 5.1.1. android. Morem rečt, da mi je ob enaki uporabi v enem dnevu pobralo samo 20% baterije. Prej mi je v enem dnevu porabil 80% baterije.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Po dobrem letu se mi je Nexus zacel rebootat neprestano. Guglanje pravi, da je kriv power button. Sem ze poskusil trike (udarec teelfona, masiranje power gumba itd), ampak ne morem se zanest na to, sploh ker sem po par mesecev v kosu na poti.

Je kdo ze imel podobno tezavo in kako so mu jo resili na LG servisu?

LP,
PIC

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
KSZ.

Danes je (po novem) ženin Nexus 5 (1. gen) dobil OTA updejt na 6.0. Ženin prvi občutek je, da je telefon "odzivnejši". Če ona tako reče bo že držalo.
smile-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.232
869
113
pa je žena pred nadgradnjo naredila factory reset? moja žena je na nexus 5 pri nadgradnji 4 -> 5 imela težave z odzivnostjo telefona.