Tudi jaz čakam.Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Se da prisilit Nexusa v OTA update?
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
a "na roke" se ga pa ne da posodobit?
da se prenese fajl pa kako preko pc-ja?
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Kar se tiče androida 6.0, ne pričakujem da bo kaj manj požrešen, kar se tiče baterije. Sej so isto za android 5.x govorili, pa je napram androidu 4.x, dosti bolj požrešen, kar se tiče baterije in pomnilnika. Pri večini telefonov, se pač da downgrejdat. Jaz pa ko imam SGS 4, pa lahko sanjam o kakem downgrejdu, razen če se knoxu odpovem.,
Ni treba hodit v developer options ampak potegneš dol notifikacije, tapneš na "USB for charging" in v popupu izbereš MTPCitat:
Uporabnik krava pravi:
- na računalniku skoraj nikoli ni videti datotek na telefonu preko MTP. Če pa greš v meni (Developer) in še enkrat izbereš MTP, pa dela (do naslednjič).
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Ni treba hodit v developer options ampak potegneš dol notifikacije, tapneš na "USB for charging" in v popupu izbereš MTPCitat:
Uporabnik krava pravi:
- na računalniku skoraj nikoli ni videti datotek na telefonu preko MTP. Če pa greš v meni (Developer) in še enkrat izbereš MTP, pa dela (do naslednjič).
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Da se "ročno" po tem postopku
Jest zaradi root-a to še lažje naredim z Nexus Root Toolkit-om.
Jaz sem opazil, da je poraba "diska" manjša, nenadoma imam občutno več prostora, ki mi ga že tako kronično primanjkuje. Baterija v mirovanju očitno zdrži dlje, čeprav po drugi strani mi je zdajle ponoči pobralo v sedmih urah cca 5 % z samo ležanjem na polici, kar se mi ne zdi nič bolje kot prej. Sem pa ravnokar videl še en minus poleg ugasnjenega ekrana po končanem klicu: alarm se ni sprožil ob nastavljeni uri, ampak šele v trenutku, ko sem prižgal ekran, imam pa namenski program za alarm (v tem primeru samo 10 min škode). Zgleda, da je Doze za ohranjanje baterije preveč agresiven.Citat:
Uporabnik Flikca pravi:
Jaz tud dobu 6.0 update. Nič posebnega, razen nekaj novih menijev v nastavitvah in odebeljene ure.