Nexus 5 - prvi vtisi.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Stvar posameznika, meni se zdi Apple programsko daleč zadaj (na iOS 8 sem imel toliko crashov, da ni bilo za zdržat). Edino kar gre Applu v prid je boljša izdelava aparata in večje število kvalitetnih aplikacij, sicer pa so malo zaspali. Apple je daleč od "it just works" slogana.

Še enkrat svetujem google messages, je na play storu. Nexus 6 ga ima že prednaloženega oz. mislim, da je celo "default".

Ne vem o čem govoriš, Nexus 7 je dobil 5.0 v prvem valu.. Zakaj ga tvoj ni pa ne vem.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.869
694
113
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
nexus 7 2013 ga nima

Oba Nexus 7 modela sta že dobila 5.0 update (in to že zelo dolgo časa nazaj). Izjeme so edino 3G različice.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.869
694
113
Moje sožalje
evil.gif

S 3G tablicami so nasploh problemi (rabiš drugo SIM, podatki ne štejejo v kvote ipd.), tako da je že sam nakup takšne tablice en velik fail.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
rabiš, samo so pa updejti enak čas za vse naprave
smile-1.gif
saj pravim nima! nič proti nexusu so si jih večina v družini pokupli ker sem jim svetoval ampakntake zadeve me pa res motijo. In ni fail nakup tablice z 3g če potrebuješ.

Nazadnje urejeno:

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
nexus 7 2013 ga nima
Oba Nexus 7 modela sta že dobila 5.0 update (in to že zelo dolgo časa nazaj). Izjeme so edino 3G različice.

Sem srečen lastnik Nexus 7 32GB LTE 2013. Kako že gre tista zgodba o posodobitvah nemudoma po izidu novega Androida? Čakam že mesece. Sem 100% pristaš Androida in Nexus naprav, a v mojem primeru je komentar lahko samo:
F U C K O F F G O O G L E ! ! !
Morda moramo kupci top verzij Nexus naprav čakat najdlje?!?!?!
confused-1.gif

Srandi

Pripravnik
16. feb 2011
338
0
16
A še komu po posodobitvi na lollipop v zapisu ure namesto dvopičja prikaže piko? Sem ugotovil, da če nastavil drugi jezik, je dvopičje, če dam na slovenščino, pa zapiše piko med uro in minutami. Kakšna ideja oz rešitev?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Pika je pravilno slovensko. So bila enaka vprašanja tudi na iOS, ki so to uvedli z iOS 8.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik sandiv pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
nexus 7 2013 ga nima

Sem srečen lastnik Nexus 7 32GB LTE 2013. Kako že gre tista zgodba o posodobitvah nemudoma po izidu novega Androida? Čakam že mesece. Sem 100% pristaš Androida in Nexus naprav, a v mojem primeru je komentar lahko samo:
F U C K O F F G O O G L E ! ! !
Morda moramo kupci top verzij Nexus naprav čakat najdlje?!?!?!
confused-1.gif

Top verzije Nexus je zate Nexus 7?? Kaj je pa potem Nexus 10? Eno jajce al kaj? Pa sedaj je zunaj Nexus 9...poleg vseh drugih telefonov.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
A po tvoje je višja številka boljši model ali kako ?

Torej praviš, da so Nexus 9, Nexus 10 in Nexus 6 slabši modeli?
smile-1.gif

To ti praviš s tem ko praviš da nexus 7 2013 ni top model, ko pa je na trgu samo dobro leto in še zdaj ni updejta vsaj za LTE ne.