In bilo tudi precej točno napovedano.Kamnisko savinjske alpe je baje vlilo 300!
In bilo tudi precej točno napovedano.Kamnisko savinjske alpe je baje vlilo 300!
Tvoje laično mnenje je izza tipkovnice brez stika z realnostjo. Pojdi si pogledat plazove in stanje le teh. Material je zrahljan do skrajnosti in prvi večji dež bo material enostavno splaknil naprej. Ni treba biti brihten, samo pogledat je treba, pa ti je takoj jasno.Malo res ni glede na trenutno stanje na terenu ampak po mojem laičnem mnenju pa tudi ni toliko, da bi bilo vredno nekega upravičenega vznemirjanja zaradi strahu pred ponovitvijo nedavne vremenske katastrofe. Folk pa zadnje čase že itak ob vsaki streli, gromu in dežni kaplici zganja tako paniko, da adijo pamet tako da je tist pregovor hanzija o kači in štriku povsem na mestu.
Naj gredo kolesarit. V Bruselj.Berem komentarje na fb. Boomerji kot papige ponavljajo da tole ni naravno...
Upajmo da v ponedeljek ne bo prehudega, ko napovedujejo ohladitve. Ozračje je segreto in ravno pravo za debelo točo.
O laičnem mneju izza tipkovnice in nestiku z relanostjo midva ne bova razpravljala, si se tu že zelo izkazal ter pokazal, da je za take stvari pri tebi škoda časa.Tvoje laično mnenje je izza tipkovnice brez stika z realnostjo. Pojdi si pogledat plazove in stanje le teh. Material je zrahljan do skrajnosti in prvi večji dež bo material enostavno splaknil naprej. Ni treba biti brihten, samo pogledat je treba, pa ti je takoj jasno.
Je pa najlažje izza tipkovnice modrovat. Tista hanzijeva o kači in štriku je še kako na mestu.
Povsem drugačna slika bi bila, če bi začelo počasi deževati in bi dezevalo več dni. Material bi se posedel in bi postal stabilnejši.
Z žalostjo čakamo naslednji teden.
Zate je tudi škoda tipkovnice, kaj šele časa za branje tvojih ekspertiz o stvari, kateri nimaš pojma.O laičnem mneju izza tipkovnice in nestiku z relanostjo midva ne bova razpravljala, si se tu že zelo izkazal ter pokazal, da je za take stvari pri tebi škoda časa.
Kaj bo pezde Župansko Ljubljansko...-Kakšna usoda čaka prebivalce ljubljanskih Sneberij? | 24ur.com
Ljubljanski župan Zoran Janković je prebivalcem uničenih Sneberij predstavil občinski načrt obnove. Vpoklical je devet gradbincev, s katerimi sodeluje občina, ki bodo po enotni ceni - 20 tisoč evrov na hišo - obnavljali zidove, tla in inštalacije. Del sanacijskih stroškov bo pokrila Zveza...www.24ur.com
Naštej mi, kaj so naredili prejšnji ljubljanski župani in županje... saj ne boš imel veliko za napisat.Kaj bo pezde Župansko Ljubljansko...-
Šmartinsko cesto, ki gre med drugim tudi skozi Sneberje, obnavlja že več kot 1 leto...
Samo sram ga je lahko.. Sneberčani bi ga morali v Savo vržt..
Za nas, ki smo del Ljubljane na prejšnji ne zdajšnji župan ni naredil NIČ...Naštej mi, kaj so naredili prejšnji ljubljanski župani in županje... saj ne boš imel veliko za napisat.
A alternativne oblike prevoza me obstajajo v teh koncih?Za nas, ki smo del Ljubljane na prejšnji ne zdajšnji župan ni naredil NIČ...
Mi pa Jankovič vsak dan Ukrade 2 uri zaradi neprevoznosti ceste in Avto porabi namesto 5,5 l/100 km zardi čakanja v kolonah 7l/100 km...
Zdaj pa to pomnoži s številom delovnih dni v letu... Bo šlo?
Seveda obstaja, za 12 km od točke A do točke B da se do dotične točke pride ob željeni uri z LPP potrebujem dobri dve uriA alternativne oblike prevoza me obstajajo v teh koncih?
Ne ne obstajajo, če hočeš normalno priti... Namesto cca 3 km, jih po obvozu narediš 8 in to v stoječih kolonah... pa naj bo to Tvoj avto, LPP BUS, kolo ali pa lastne noge... S tem, da s kolesom ne moreš na AC in imaš še večji obvoz...A alternativne oblike prevoza me obstajajo v teh koncih?