Neurja 2023

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.815
-285
48
Valparaiso
Screenshot_2023-08-09-17-37-14-231_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-08-09-17-37-22-346_com.android.chrome.jpg

brez sončnih očal in glume

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.597
-1.378
63
ja kaj pa je mazejeva dosegla, odkrila, naredila za civilizacijo? itd

pa kaj ste že čisto zaplezani
Nekaj je že naredila za promocijo Slovenije, kar potegne marsikaj za sabo. Kaj si ti naredil dobrega za skupnost? Razen da si požagal tistih par vej, k ti jih je veter pred bajto zložil in hejtanje vseh, ki so uspešnejši od tebe, ne vem če je kaka korist od tebe.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jendomen in msenjur

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.550
1.083
113
Titograd

Malo več kot ti. Enako Dončič.

Garnbretova pač malo pleza, pobira serijsko zmage in posledično nagrade a la 2k€ na zmago in je verjetno tu v tvojem rangu. Zato pa ti prihaja na njo.

Čeprav, another bad news for you: tudi ona bo z podarjenimi nagradami, kolikor so pač velike, naredila več kot ti. Pa je po letih smrklja.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.761
4.906
113
Pozabil si še njemu ljubega rogljiča

aja... nism pozabu, samo kolesarskih tem ne spremljam...

se pravi motijo ga samo športniki, ki kaj zaslužijo s svojim garanjem

to bi pojasnilo navdušenje nad garnbretovo, ki je sicer luštna in oh in sploh... samo glih obogatela pa ne bo, pa kakšno bolj fejst smo tud že mel v tej branži...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.921
10.651
113
kod Džej-Zija
Pljuval je tudi po Janji v preteklosti. Zelo se je spotikal ob njeno kožo in akne. Rogliča ima v želodcu od tistega kronometra na La Planche des Belles Filles. Ampak po novem se tudi ob Pogija spotika po drugi zmagi Jonasa.

Kavč težakec pač, ki pozna samo absolutno najbolj dominantnega v panogi, o sami panogi in razmerah pa ne ve absolutno ničesar.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113

kaj je pa janja? pa drugi sportniki? kaj so naredili za civilizacijo? nic. edino rekorde so malo naprej porinili.

sej sport je pac igra, ni namenjeno odkrivanju in delanju revolucij v znanosti. za to so druge branze. mores kaj drugega gledat, ce cakas take rezultate.

sej nic cudnega da si skoz tecen, ce od sportnikov pricakujes odkritja in napredke za civilizacijo. tega ni, in pol si tecen. cist razumljivo. zdej vemo od kje vsa ta tegoba okoli sportnikov.

raje kaksen discovery ali pa science glej, tam je vec o dosezkih znanosti.

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: Marxon in brane_new

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.921
2.631
113
Baje je tudi nekaj jezov padlo oz. odplaknilo kljub konkretnim betonskim masam. Zaenkrat vem za dva (tam med Homcem in Arboretumom ter pri KIKu Kamnik) ampak moram še preveriti dejansko stanje saj iz meni povsem neznanih razlogov kroži naokoli cel kup lažnih novic. Kot da ni dovolj dejanskega sranja.
Jez pri kiku še stoji, je še predobro opravil svojo funkcijo in naredil ogromno štalo. Je tam bistrica natedila novo stugo pretrgala cesto Kamnik - Stranje ter naprej na območje Kika.

• Wow
Reactions: Matey

zoom

Fizikalc
14. maj 2014
684
238
43
Fantje forumaši povejte kaj rabite... če denar dajte gor TRR... če kaj drugega... tolk različnih nas je tle gor nekako bomo poskušal it nasprot

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe