Saj veš, da tvoj pradedek ni gradil tam kjer lahko poplavlja, če je imel na razpolago še dosti zemlje.A se samo meni zdi, da je največ hiš, katere so se podrle oz. se še podirajo, novogradnje in tud premožnejše?
Saj veš, da tvoj pradedek ni gradil tam kjer lahko poplavlja, če je imel na razpolago še dosti zemlje.A se samo meni zdi, da je največ hiš, katere so se podrle oz. se še podirajo, novogradnje in tud premožnejše?
NE!Na žalost mene matra takle firbec.
Tale okna, plastična. Tam, kjer je voda prišla do njih, ali tesnijo sprejemljivo medtem, ko so ''v vodi''?
po moje bolj problem, kje se gradiloA se samo meni zdi, da je največ hiš, katere so se podrle oz. se še podirajo, novogradnje in tud premožnejše?
A se samo meni zdi, da je največ hiš, katere so se podrle oz. se še podirajo, novogradnje in tud premožnejše?
Je tvoje OK? Upam da je.So bili omenjeni pradedki in tudi njim je poplavilo... To je bil point. Ne samo revežem, ki so pač kupili zazidljivo zemljišče ali hiso, ki ga/je odkupil od tistih, ki so profitirali. Mende ne mislite, da je imel vsak posameznik na bregu neko parcelo pa nikomu nista gradil gor...
V zgoraj opisanem primeru, kjer se je na poplavnem območju gradilo večstanovanjsko zgradbo za prodajo, je nujno da se poišče krivca, ker trenutno so ljudje brez vsega. Investitor je pokasiral za blok, ki sploh ne bi smel tam stat, kdo ve, kdo vse je dobil kuverto. Vse ostale špkulacije, da je podrlo samo lepe nove hiše je pa sam za zignorirat, ker je tako kot Jabe pravi.pa zakaj je treba vedno iskati enega krivca in ga obsojat v takih situacijah??
pac se je zgodilo. zdej se ne da vec nicesar spremenit. ce je bila taka poplava pred 246 leti ali ne, je cisto vseeno. lahko pa, da so prvic tako obsezne poplave na tem obmocju. ne vemo ne mi, ne strokovnjaki.
dejte se raje prerekat, kako pomagat ali pa bodite tiho.
Kdo se krega?
Vse ostale špkulacije, da je podrlo samo lepe nove hiše je pa sam za zignorirat, ker je tako kot Jabe pravi.
Na kak nacin?človek posegel v naravo in smo fasali