Netbook

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

Pakul nam bo pa povedal kako zgleda pregledovanje velikih slik (par MB) iz dslr fotiča na njej. Je tekoče ali se zatika, jih hitro odpira, ali rabi čas, da premelje pri odpiranju slike in prehodu na drugo sliko?

Ja sem na potovanju pretenkaval fotke ter jih preurejal/brisal na tabu 10.1. Pregledovanje in vse ostalo se mi je zdelo več kot zadovoljivo. Ko slidajš med slikami se le ta odpre v trneutku, ko približaš pa približa v trenutku potem pa rabi še sekundo dve, da le to čisto izostri. Je pa res, to tudi odvisno od samega programa kjer slike pregleduješ. Ker tkao je delalo v original galeriji, v nekem drugam namenskem programu pa je le to izostrajevanje teklo tekoče kot strela. Je na začetku rabil cca 20 sekund, da je naložil celo galerijo (če sem odprl neko mapo notri pa recimo 500 slik polne reslucije iz d700) ampak je potem med pregledovanjem šopal kot strela, tako da je bil pravi užitek že sproti na potovanju delati selekcijo za izbor fotografij. KEr najbolj mi gre na organ, da pridem iz potovanja s par tisoč fotografijami, zdaj pa urejaj
smile-1.gif

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
To z fotkami je vse lepo in prav. Kaj pa recimo z namenskimi programi od GPS loggerja? Se da to kako uredit, da downloadam iz loggerja nmea datoteko na tablico. In enako iz garmina? Da pol lepo pocekiram sled na GE. Fotke bi pol doma geotag-al.

LP

Nazadnje urejeno: