Ne, to mi je povedala zobna miška. Resno, ejgaCitat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ti si zgleda indijc ker si se vrnil in nam povedal da nebes ni
Zakaj pa bi nevernik v to verjelCitat:
Uporabnik capl pravi:
V pekel verjameš?nevernik
Bog je milosten v nasprotju s hudičem, ki pa ne odpušča in pravkar si ga razjaril, ko si zanikal njegovo temačno kraljestvo in obstoj...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik capl pravi:
Vidiš kako mi je fajn, ko se ne menim za take pravljice. Ti pa kar uživaj v strahuCitat:
Uporabnik capl pravi:
Bog je milosten v nasprotju s hudičem, ki pa ne odpušča in pravkar si ga razjaril, ko si zanikal njegovo temačno kraljestvo in obstoj...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik capl pravi:
.....ne upam niti pomislit, kaj ti je namenil....osebno bo poskrbel zate,
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ma slabe volje je ker naj bi imel danes še enko premiero in drug teden neki in z zlomljeno nogo nič ne more.
Sej men je tud zamoril ker zdej bi mogu imet plesne tečaje in nebom mogu plesat neki mescov pa še drug teden mam razgovor za službo...
To ti pa verjamem. ti se raje motorkaš.Citat:
Pa sej nism jaz delu. Motorka je delala. Nej njo štrafajo. Pa še to je stvar zarad katere se še najmanj sekiram!
Lej ce se ti doma z bagrom zvrnes se nihce ne bo vtaknil v to dokler ni bilo na prometni povrsini in nisi tega naredil na sihtu oz nisi delal za nekoga drugega.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
o lej ga...
hmm... samo če se jst z bagrom zvrnem, pa nimam izpita za varno upravljanje s strojem boš reku da bo tud ok? ker vem da kmete jebejo če nima izpita za motorko (pa čeprav dela zase! doma!) ...
ce se personal v zadnjih letih ni prevec zamenjal potem ti ne bi smelo biti prevec hudega. Pa nedeljsko kosilo je obicajno vsaj malo podobno obicajnemuCitat:
Nigel povezal so mi tudi kite ja. Sem imel štiri od petih prstnih kit prerezanih.
Na oddelku C bom pa do ponedeljka vrjetno.