kaj pa, ce bi dobu tehnicno neispravn avto?
gdo je pol krivec?
pac nasplosno ste vsi prevec fijakarski na alteru
gdo je pol krivec?
pac nasplosno ste vsi prevec fijakarski na alteru
bravo, bols ne bi mogu napisatCitat:
Uporabnik ClAy pravi:
Z avtom se bom z 200 km/h zaletel v beton, pa bo potem kriv neizpravni avto. Retard vedno ščiti retarda
Ja, kriv bo tisti od katerega si avto najel, ker avto ni bil primerno opremljen za vožnjo po prepadu, kamor si ti zapeljal.Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
http://24ur.com/novice/slovenija/tragedija-na-blanci-ovadili-izposojevalca-colnov.html
Sam kako jim je uspelo najti krivca tega ki je čolne sposojal pa tudi nevem.
Važno da tisti butli ki so sami rinli v to niso krivi.
To je glih tak da si grem jaz avto najet, pa se bom ubil. Potem bo pa tisti od katerega sem avto najel kriv. Krivi so tisti ko so six feet under.
In se je ironično izkazalo, da bil je ravno tist čoln zaradi pomankljivosti pravzaprav najvarnejši, in je preprečil nekaterim udeležencem, da niso zapeljali v smrt za ostalimi.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Očitno se je spet pozabilo kdo koga obtožuje. Izposojevalec čolnov je ovaden povzročitve splošne nevarnosti. Ovadba se nanaša na trčenje enega čolna v steber mostu. Ovadba se NE NANAŠA na nesrečo pri prelivnih poljih hidroelektrarne.
Če bi klical policaje in jim razložil, da so se tipi odpeljali, čeprav jim je prepovedal in čeprav je zahteval, da ne gredo, bi obstajal uradni zaznamek, ki bi mu v sedanji situaciji zelo pomagal.Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
New, dovolj bi bilo, da jim reče, naj tisti hip vrnejo čolne. Če jih ne, se pač pokliče policijo in obrazloži situacijo, ker so v tem primeru čolni v bistvu ukradeni.Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni jim dal vsega v čoln, ostalo je an obali, kar je (po predpisih) enako, kot da jim sploh ne bi dal. Jebiga, tako pač je.
Seveda, je.bi ga - tako pač je v tej kurji Sloveniji.
V tej državi dojenčkastih odraslih, ki serjejo drugim po glavah, ko je treba uveljavljati pravice, in se cmizdijo po kolenih, ko je treba plačevati za te svoje odločitve, bi tip moral iti za njimi do kolen v vodo in jim metati čelade v čoln, če bi jih pa vrgli ven, bi pa moral plavati za njimi in to ponovno metati nazaj...
(Vodnik tega organiziranega izleta pa nič kriv. Zanimivo...).
Če nisi dojenčkast, pač narediš tako, kot ti predpisuje zakon, dokler tak zakon obstaja.
Od kje si se pa ti vzel?
Madona, nimaš veliko stika z realnim življenjem, kaj ne?
Čolne je rental. Če bi klical policaje, bi mu povedali točno to, kar sem ti povedala jaz "DA NE MOREJO NIČ NAREDITI, KER SO V ČOLNU POLNOLETNE OSEBE!".
Če bi tip butasto trdil, da je bil čoln ukraden, bi ga pa naredili ovadbo za lažno prijavo...
Pojdi se raje nazaj igrati z Legokockami, življenje pa prepusti nam, ki celo vemo, kako to teče...