Nesreča motorista. Hud video.

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Kruto je videt, kako človeško teko iznakaži, kot da je iz gline
crazy1.gif
Lahko bi bilo mnogim v poduk, kake sile nastopijo pri trku in kake so lahko posledice...

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Bogi so tudi tisti, ko čistijo pa popravljajo v avtu kar se še da, videt tista čreva pod pedali ni glih lepo, tudi vse skupaj na odpad pa ne moreš peljati.nekdo mora to pobrati ven...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
Rad pogledam take slike, tisti link s slikami je šel pod favorits.
Na srečo jaz lahko pišem te vrstice, čeprav je bila noga v precej podobni situaciji kot je kakšna na katerem izmed linkov.
Ne morem sodit ali bi bil sposoben pobriat take ostanke. Mogoče. Glede na to da mi ne pustijo gledat "lastnih" operacij (vsaj slike mi naredijo) in da če se le da kje kaj "škilim" bi mogoče kdaj probal... Pač ne smeš razmišljat preveč zraven, ampak moraš to vzeti kot del "odpadka". (saj vem da sem grdo napisal, ampak tako pač mislim)

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
KSZ

Ali je kdo dobil posnetek z prometne nekje v rusiji? Tip snema takoj po prometni, poskodovanci lezijo v avtih in na tleh. Vsi mimo hodijo pa nihce nic ne pomaga. Svasta res.

Ce ima kdo mail mu ga posljem ce hoce, ni toliko grozen drugace.

LP

ZareLepotec

Pripravnik
2. okt 2007
47
0
6
Sam ta video je RES šokanten.
frown-1.gif

Ampak dejansko nimaš kaj veliko nardit v taki situaciji. Človeku lahko edino pomagaš toliko, da miruje, do prihoda reševalcev.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Tu nimaš nič za naret, 2 samo nekaj še migata, ostalim verjetno ni bilo več pomoči. Je pa tu vprašanje etičnosti dajanja takih posnetkov na net, brez privolitve svojcev stavim.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Če misliš ta masaker , če nisi strokovno usposobljen lahko narediš več škode kot pa pomagaš, torej bolje, da počakaš na pomoč, drugače pa model, ki snema
uf-1.gif

hjaooo keri video .... samo res... jaz nevem če bi bil kaki hasek od mene da se pojavim na takem kraju nesreče
crazy1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Pa kaj bi vi pomagali takim...Dva zgledata, da sta še živa, kakršno koli obračanje je lahko še huje, vsi drugi so pa zmečkani...Ne moreš pomagat nič. Lahko pokličeš pristojne za to in se pobereš stran, da ne doživiš še kakšnega stresa, ker je res grozno za videt.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ok men tega videa noče predvajat, kar ne vem zakaj...

ampak fak, ob takih nesrečah oz. prizorih ti pa požene kri ej... grozne slike, clipi... res !!!!
ok, je pa bolš da umreš prec, brez kazga mučenja, k pa da ti po možnosti kej odreže pa tam trpiš da te skup sestavjo... al pa da maš kako poškodbo s trajnimi posledicami...
moje mnenje: če bi preživela kej tazga, pa da bi ble orng posledice, bi se sama fentala, kr tolk volje pa nimam!!! Sliši se ful bedno, negativno, sam tko je...
frown-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Pa kaj bi vi pomagali takim...Dva zgledata, da sta še živa, kakršno koli obračanje je lahko še huje, vsi drugi so pa zmečkani...Ne moreš pomagat nič. Lahko pokličeš pristojne za to in se pobereš stran, da ne doživiš še kakšnega stresa, ker je res grozno za videt.

Ja kaksno rano poviti, dati cloveku kaj pod glavo, prijeti glavo... Tisti na tleh ne izgleda prav prevec poskodovano. Bi se dalo marsikaj narediti. Dati ljudi ven iz avta na tla...

Glede na to, da je slo najmanj 100 ljudi mimo bi ze kdo znal kaj naresditi. Mogoce so pa mimoidosi mislili da snemajo film
hysterical-1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
hvala!

fak, posnetek je... kap ja... unadva trzata tam... čeprou mi un v avtu po mojm ne deluje nek "živo" ... po mojm kej refleksno trza kr je nek enakomerno... sam un na cesti se pa po mojm kr zaveda kaj je blo...
ohhh... svašta!!!
rolleyes-1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
unu je ženska med njimi?!?!?!... js sm misnla da je pa tip... k je mau bol pr seb... al ga je pa kej napihnlo...
shocked-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Dajanje ljudi iz avta je zelo nevarno...poškodba hrbtenice itd.. To je opravičljovo samo v primeru, če vozilo gori....

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Dajanje ljudi iz avta je zelo nevarno...poškodba hrbtenice itd.. To je opravičljovo samo v primeru, če vozilo gori....

Ja ali pa ce visi z glavo dol bo itak umrl. Pa ce malo pazis nimas kaj poskodovati pri hrbtenici.

Sami izgovori
bonk.gif