Nesreča motorista. Hud video.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Poleg tega študentje MF vsako leto organizirajo poučne delavnice v centrih večjih slovenskih mest, kjer mimoidoče poučujejo o osnovnih postopkih prve pomoči.

To bi pa šla malo pogledat.
Bi bilo fino, da drugič malo poveš kdaj in kje se to dogaja.
Vsi nimamo možnosti spremljanja vseh možnih medijev, da bi to dokrili.

Bom pogledala za knjigo.
Ipak se vedno kaj dogaja (v moji hiši smo pa tako sami norci), tako da zna sigurno prav priti.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Glede raznoraznih tožb s strani "rešenih strank" je pa takole. Govorice so eno, dejstva pa drugo. V Sloveniji še ni bilo primera, ko bi bil laik dejansko kaznovan zaradi napake, ki jo je storil med oživljanjem. Takšne in podobne izmišljotine vodijo v mentalno klimo, kot jo vidimo na enem izmed posnetkov: Nihče niti ne poizkuša pomagati!

To jaz govorim ze 3 dni brez uspeha
bonk.gif

PS: a si medicinc? Lahko na PM

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ja, je.
Ne rabi pisarit PMjev, itak vas imamo že vsi na seznamu.
wink-1.gif

Še to - sicer ne vem, kako ste vi, ampak meni osebno NE DIŠI lesti po sodiščih.
Očitno nihče od vaju tam še ni bil, da bi razumel, kaj pomeni lazenje po sodiščih kot priča, tožilec ali obtoženec.
Bi vama koristilo.

Glede teh postopkov - koliko jih je/ni bilo - bomo pa malo preverili po bazah.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Preveri pa le
wink-1.gif

Jaz recem policaju da nic nisem videl pa naj ne tezi. Sva takoj zmenjena.

PA tudi sem bil poklican na sodisce za prico, pa sem rekel da sem vse pozabil. Hitro zmenjeno. Aja, pa to ni bilo sluzbeno
wink-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz sem bil lani priča nesreči, nekdo zletel s poledenele ceste v jarek (v bistvu lokalni kaplan na poti k maši ki naj bi jo vodil - talk about irony
wink-1.gif
). Avto je bil postrani v potoku, B stebriček pa pomaknjen proti sedežu v avto (na voznikovi strani). Nekdo je držal človeka od spodaj, en ali dva na vrhu. Men je bila scena čisto scary, pa ne zaradi poškodovanca ampak zaradi folka, ki je bil ko da bi bili na koki naspidirani, in so se potem lotili človeka premikat iz avta, pa čeprav niso bili kaj več kot laiki. Gasilci na poti, policija tudi. Ponesrečenec se je pritoževal nad bolečinami v hrbtu, a oni sploh niso poslušali in kar silili vanj. Ker ni bilo krize da bi se avto posedel ali pa vnel ali karkoli se mi je zdelo da ga bi bilo najprimerneje pustiti, dokler ne pridejo bolj usposobljeni ljudje na kraj nesreče. Sem pripravljen pomagat, če bi zraven bil nekdo kateremu bi lahko verjel da pravilno delam. Ampak tile bi bili pa kr vsi heroji al kaj? Če bi bil jaz v avtu bi zahteval samo, da me podprejo dokler ne pridejo reševalci...
No jaz sem se potem ogorčen spravil ustavljat prihajajoče avtomobile pravočasno, ker je bil klanec navzdol in nas je bilo že par ustavljenih, led pa tak da si komaj hodil, tako da bi se nekdo z 20kmh komot zabil in povzročil še večjo pizdarijo. Poskušal sem tudi pospravit parkirane avte s ceste, ampak to je šele policistu uspelo do konca naredit.
Ko so prišli reševalci, sem odšel, ker itak nisem bil med prvimi tam in niso rabili pomoči...

de_Zolt

Pripravnik
19. jul 2007
82
0
6
Fak
shocked-1.gif
teli posnetki in videji res prava simfonija groze.
Se spomnim ko sem enkrat gledal video na netu .
Ena klapa je sla z motorji se furat.
Na vsakem motorju dec in njegova baba zadej ,se vozjo ,nekaj tist spredaj frajerisi,prehitro pripelje v en ovink in obadva s punco zletita v kovinsko obcestno ograjo( tisti zadej na drugem motorju snema vse)
Tipu odtrgalo nogo, bil pri zavesti a v soku, dekle pa mrtvo ali pa v nezavesti ,samo se je vidlo da jo je kr prezagalo po sredini telesa( kot da bi jo s cirkularko zagal
shocked-1.gif
)
Tist video me je res sokiral
crazy1.gif
.
Sem ga hotel poiskati in prilepiti sem ,ampak ga se nisem najdel