Jaz sem bil lani priča nesreči, nekdo zletel s poledenele ceste v jarek (v bistvu lokalni kaplan na poti k maši ki naj bi jo vodil - talk about irony
). Avto je bil postrani v potoku, B stebriček pa pomaknjen proti sedežu v avto (na voznikovi strani). Nekdo je držal človeka od spodaj, en ali dva na vrhu. Men je bila scena čisto scary, pa ne zaradi poškodovanca ampak zaradi folka, ki je bil ko da bi bili na koki naspidirani, in so se potem lotili človeka premikat iz avta, pa čeprav niso bili kaj več kot laiki. Gasilci na poti, policija tudi. Ponesrečenec se je pritoževal nad bolečinami v hrbtu, a oni sploh niso poslušali in kar silili vanj. Ker ni bilo krize da bi se avto posedel ali pa vnel ali karkoli se mi je zdelo da ga bi bilo najprimerneje pustiti, dokler ne pridejo bolj usposobljeni ljudje na kraj nesreče. Sem pripravljen pomagat, če bi zraven bil nekdo kateremu bi lahko verjel da pravilno delam. Ampak tile bi bili pa kr vsi heroji al kaj? Če bi bil jaz v avtu bi zahteval samo, da me podprejo dokler ne pridejo reševalci...
No jaz sem se potem ogorčen spravil ustavljat prihajajoče avtomobile pravočasno, ker je bil klanec navzdol in nas je bilo že par ustavljenih, led pa tak da si komaj hodil, tako da bi se nekdo z 20kmh komot zabil in povzročil še večjo pizdarijo. Poskušal sem tudi pospravit parkirane avte s ceste, ampak to je šele policistu uspelo do konca naredit.
Ko so prišli reševalci, sem odšel, ker itak nisem bil med prvimi tam in niso rabili pomoči...