Nesreča motorista. Hud video.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
http://www.albertastars.com/posts.php?forum=4&topic=620

Če še kdo ni bil na kolinah, naj ne gleda.

u bemu....prvi tipson je zgledal kot kaki kostum za pusta
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
vidiš.... te slike bi morali vsi prelistat preden jim dajo izpit za avto v roke

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
In izpit za kolo.
In izpit za moped.
In izpit za motor.
In izpit za traktor.
In izpit za tovornjak.
.....

Še pešci bi sem in tja morali pogledati, kaj se zgodi, če slepo uletiš na prehod za pešce.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
in vsako leto obnovit to znanje... mislim gledanje slik... da nebi slučajno kje kdo pozabil

ZareLepotec

Pripravnik
2. okt 2007
47
0
6
Če bi tak posnetek ali podobni zavrteli pred dnevnikom, bi ziher dosegli več, kot pa z nesmiselnimi višinami kaznimi. Zgolj moje (morbidno) mnenje.

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ma ne vem, ce se nebi ljudje navadili. jaz sem jedu med gledanjem teh fotografij, pa se mi apetit sploh ni zmanjsal. ravno nasprotno. a je komu blo slucajno slabo?

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Citat:
Uporabnik ZareLepotec pravi:
Če bi tak posnetek ali podobni zavrteli pred dnevnikom, bi ziher dosegli več, kot pa z nesmiselnimi višinami kaznimi. Zgolj moje (morbidno) mnenje.

So predvajali cca 15 let nazaj na prvem programi

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
vidiš.... te slike bi morali vsi prelistat preden jim dajo izpit za avto v roke

Uni najbolj občutljivi bi mel tut more mogoče zarad tega. Bi blo treba kakega psihijatra prašat, al pa če je tle gor kakšen.

lp

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ma ne vem, ce se nebi ljudje navadili. jaz sem jedu med gledanjem teh fotografij, pa se mi apetit sploh ni zmanjsal. ravno nasprotno. a je komu blo slucajno slabo?

ironija.... jaz sem se tudi s sendvičem nalagal..... se pa človek vseeno zamisli

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ko tole vidim, se vsakič znova zahvaljujem vsemu zboru svetnikov, da mi tega ni treba gledati po kakšni službeni dolžnosti. In upam, da bo tako tudi ostalo.

Drugače pa mislim, da se da narediti dober izbor dovolj zgovornih slik, ki ne bi bile sadistično grobe, bi bile pa hkrati veliko bolj učinkovite, kot nek bebav zaigran spot, ki ga nihče ne jemlje resno.

Nazadnje urejeno:

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Potem so nehali s tem zarad svojcev. Saj razumem, samo se strinjam, da bi mogoce le kakega zescega frajerja streznilo.
Drugace pa res obcudujem resevalce - tega res ne bi mogel delat, sploh, ce vidis kakega otroka v takem stanju, brrrrr...
frown-1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Na prvem posnetku se lepo vidi zakaj je prislo do nesrece. Kamion je prehiteval motor in le ta ni dopustil da ga prehiti in mu je prekrizal pot, kamionar je pa imel v mislih da ga je prehitel in tako sta se kusnla, samo da je v tej nesreci nastradal motorist, ki bi se malo bolje moral zavedat koliko ranljiv je v prometu.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Se navadis. Prvih par ti je slabo, nato ti pa postane cisto vsakdanje. Kako vem, lepo
smile-1.gif
imel sem kolega v bosni ki je med vojno pobiral ranjence in mrtve z cest ipd, in mi je stric rekel, da vcasih preprosto ni mogel pogledati kaj sele se ga dotakniti, a ta kolega ga je prijel za karkoli je ze lahko prijel, in ga vrgel na kamion. Malce bolano, a tko je.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Se navadis. Prvih par ti je slabo, nato ti pa postane cisto vsakdanje. Kako vem, lepo
smile-1.gif
imel sem kolega v bosni ki je med vojno pobiral ranjence in mrtve z cest ipd, in mi je stric rekel, da vcasih preprosto ni mogel pogledati kaj sele se ga dotakniti, a ta kolega ga je prijel za karkoli je ze lahko prijel, in ga vrgel na kamion. Malce bolano, a tko je.

Takih stvari se ne navadis, si clovek za to ali pa ne
rolleyes-1.gif

Jaz tudi lahko gledam obdukcijo, ce bi pa sam moral rezat mi gre ze ob misli na to na bruhanje.
uf-1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
oh joj... sam ga je pa razmazalo (prvi posnetek) ...
uno punco k je s porschejem prletela v steno, sm pa že nek časa nazaj dobila po mailu... hmmm... groza... pa tok lušna punca...