Ugled si je potrebno priboriti s pametnimi dejanji, ne z jebanjem ljudi v glavo, naši policaji delajo vse, da ga nimajo in ga še dolgo ne bodo imeli.Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ne vidim nič narobe v tem postopku. Neki rešpekt pred organi pregona pa ja more bit, drugače lahko kar razpustimo policijo pa naj dela vsak kar mu paše.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Takole, čisto na prvo žogo: če se boš v McDonaldsu do strank obnašal tako, kot se nekateri policisti do folka, boš letel ven skozi streho. Izjave alla 'kaj si živčn, če nič ne skrivaš', 'kaj se treseš', 'ali imaš depresijo' ipd ne sodijo v vokabular prilagojenih posameznikov. Če se policist ni sposoben obnašati vljudno (vikanje, zavedanje, da je nekdo nedolžen, dokler se mu ne dokaže obratno, osnove bontona), naj dobi odpoved.
Po opisu sodeč je šlo v zgonjem primeru za tipično govedarsko vedenje.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ugled si je potrebno priboriti s pametnimi dejanji, ne z jebanjem ljudi v glavo, naši policaji delajo vse, da ga nimajo in ga še dolgo ne bodo imeli.
Ljudje so poskušali že vse sorte, ampak pri današnjih mladičih zaleže samo gola premoč,Citat:
Ugled si je potrebno priboriti s pametnimi dejanji, ne z jebanjem ljudi v glavo, .
Prvo si pametoval o tem da antidepresivi nimajo vpliva na voznjo in o tem ali lahko policist osebo v postopku sprasuje o tem ali obiskuje psihiatra. Sedaj si pricel trditi da je slo za dr.kanje itd... Kljub temu da nihce v tej temi ni bil zraven in mu je znano le to, da nek obcan trdi da se policisti niso vedli korektno.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
tukaj več kot očitno ni šlo za skrb nad vašo stranko, bolj se je šlo za podrkavanje... tip je jasno povedal zakaj se trese, smrkec se pa začne igrat osebnega zdravnika ali pa celo preiskovalnega sodnika. Ravno toliko, da mu ni napisal kakega recepta in napotnice za psihiatra.
Tut men se je skoraj vsakič tresel glas ko sem bil v postopku pa nisem imel nobene slabe vesti in nisem ničesar skrival, takrat ko pa sem bil zares enkrat pod dozo pa sem bil hladen kot špricer.
Citat:
Vožnja in upravljanje s stroji
Cipralex ne povzroča zaspanosti. Kljub temu pa je, kot pri vseh novih zdravilih, potrebna previdnost,
kadar vozite ali upravljate s stroji, preden ugotovite, kako Cipralex vpliva na vaše sposobnosti.
V enem od replyjev si napisal da si farmacevt.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
a je bil tole "mijav"? pa ne mi rečt da si se prepoznal v mojih besedah?
eden zelo pogosto predpisan ssri antidepresiv:
Citat:
Vožnja in upravljanje s stroji
Cipralex ne povzroča zaspanosti. Kljub temu pa je, kot pri vseh novih zdravilih, potrebna previdnost,
kadar vozite ali upravljate s stroji, preden ugotovite, kako Cipralex vpliva na vaše sposobnosti.
seveda je slo za drkanje, ce stranka v postopku takoj pove da ga zebe in da mu ni ravno prijetno da so ga ustavili že četrtič, je menda jasno zakaj se tip trese. Ampak ne, pametni miličnik je moral postavljat nekaj alinej vprašanj PO TEM ko je stranka že opravila pregled za droge:
-ali hodiš k psihiatru
-ali jemlješ andepresive
-ali redno hodiš k psihiatru
-kateri faks si končal
-a se drogiraš...
mislm wtf... še dobr da ga ni vprašal če ima težave z erekcijo... ma kaj to njega briga, ta vprašanja se tičejo samo pacienta in zdravnika in nikakor ne šolanega psa v uniformi.
glede preiskovalnega sodnika sem pa kar nekaj rekel, žal mi je da se nisem spomnil na kriminalista, mogoče bi ti prišparal tri vrstice pametovanja. A ti je zdaj kaj bolj jasno? aja to je samo retorično vprašanje, odgovor itak poznam.
Jaz nisem nic pometal v isti kos. Skopiral (a ves dobeseden prepis necesa) sem ti kaj o antidepresivih pisejo na spletni strani ene izmed lekarn. Uvrscajo jih med zdravila kjer je zmoznost za upravljanje vozil in strojev zmanjsana. Tvoj problem je, da ti v vsakem postu dokazem da pametujes na suho ti pa postavis ze novo trditev, ki spet ne zdrzi.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
ej a boš zameru če te enostavno ignoriram? ker se mi ne da, res ne, se ravno spravlam spat.
kar se tiče antidepresivov in zdravil, ti si ravnokar vse pometal vse v isti koš...res ti ni jasno da so uspavala, antipsihotiki, antidepresivi in še kaj čisto različne stvari, odvisno od učinkovine v njem....
eh pa še reku sem da se mi ne da
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
*** Ignoriran uporabnik ***
u lej, tole pa res deluje
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz nisem nic pometal v isti kos. Skopiral (a ves dobeseden prepis necesa) sem ti kaj o antidepresivih pisejo na spletni strani ene izmed lekarn. Uvrscajo jih med zdravila kjer je zmoznost za upravljanje vozil in strojev zmanjsana. Tvoj problem je, da ti v vsakem postu dokazem da pametujes na suho ti pa postavis ze novo trditev, ki spet ne zdrzi.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
ej a boš zameru če te enostavno ignoriram? ker se mi ne da, res ne, se ravno spravlam spat.
kar se tiče antidepresivov in zdravil, ti si ravnokar vse pometal vse v isti koš...res ti ni jasno da so uspavala, antipsihotiki, antidepresivi in še kaj čisto različne stvari, odvisno od učinkovine v njem....
eh pa še reku sem da se mi ne da
Meni dol visi ali se tebi da. Vedno se ti da zalit ljudi po forumu, jih oznacevat s solanimi psi itd... Ko pa pokasiras bombico nazaj pa jokas po zasebnih sporocilih.
No ker meni se pa da: Kriminalisti in policisti imajo povsem enaka pooblastila. Preiskovalni sodnik pa ti ne more odrediti alkotesta npr. K si jih ravno omenjal nekaj postov visje.
Aja s tistimi solanimi psi si si odprl sezono, samo da ne bo pol spet jokanja po ZSjih