To še vedno ni top - meni je najcenejši slovenski Telekom. Mene kjer koli na Hrvaškem ne stane nič.
Men je ko rumena na TdF - ti pa kukr češ …
Men je ko rumena na TdF - ti pa kukr češ …
Drži, pakete, internet S v flat surf pa potem spet v internet S pa nastavim k preko njihove mobilne aplikacije. Tudi iz tujine, kot tudi doplačilo bonov...Vzel bom, kar bo delovalo.
Pogledal sem signal na karti, 4G je bp tam.
Explore Croatia with Unlimited internet - Hrvatski Telekom
Get online immeditately with eSIM and unlimited gigabytes. Pay 1, get 2 and surf & chill on the number one network in Croatia.www.hrvatskitelekom.hr
To je mislil Evrokrat
Prvo kupim torej Simpa sim kartico in nato preko appa nastavljam in plačam paket, ki si ga želim.Drži, pakete, internet S v flat surf pa potem spet v internet S pa nastavim k preko njihove mobilne aplikacije. Tudi iz tujine, kot tudi doplačilo bonov...
a1 120gb 20e pa dela k satan na netu samo 16e
Solidno se sliši.a1 120gb 20e pa dela k satan na netu samo 16e
Ce si to frisno nabavil si se zeznil. Prestar model in slab prenos. Pod MR 400 ali 600 ni za kupit zaradi pokrivanja spektra. Vem iz lastnih izkusenj.
Kaj to pomeni? da ne bo delalo?Ce si to frisno nabavil si se zeznil. Prestar model in slab prenos. Pod MR 400 ali 600 ni za kupit zaradi pokrivanja spektra. Vem iz lastnih izkusenj.
Bo ko bo obala prazna.. Od septembra do junija.Kaj to pomeni? da ne bo delalo?
spet odvisno kam se greBo ko bo obala prazna.. Od septembra do junija.
Še vedno lahko menjam, paket je zapakiran.Lepo sem mu rekel naj nabavi B535, pa ni poslušal.
zakaj jih prodajajo, če so taka roba?Na Bolhi jih imaš cel kup za male pare. Podpirajo LTE Cat7.
tam ni 5g omrežja... sicer bi bilo precej lažje vse skupajČe bi malo spremljal situacijo bi vedel, da operaterji pri nas že montirajo 5G opremo pri naročnikih, ki so trenutno na 4G. Posledično gre precej te robe praktično v odpis, čeprav je za večino občasnih (pa tudi stalnih) uporab še zmeraj odlična.
Tudi sam že iščem kakšen cenejši 5G modem (router) ampak so zadeve še zmeraj ranga 300+ eur oz. Mikrotik, ki bi mi prišel bolj prav je celo 500 EUR. Bo treba še malo počakat, da cene tega padejo na sprejemljivejši nivo.
Ti pa kakor hočeš, lahko verjameš na besedo, lahko pa mečeš EURe v zrak in eksperimentiraš.
Sicer trg ponuja marsikaj, če rad trošiš:
MikroTik
MikroTik makes networking hardware and software, which is used in nearly all countries of the world. Our mission is to make existing Internet technologies faster, more powerful and affordable to wider range of users.mikrotik.com
na karti pokritosti ni 5g... to ni mesto...Nič ni jajc, če imaš signal. Dokler pa ne veš kateri signal je sploh na voljo in koliko ga je je pa težko karkoli pametnega zaključiti.
Imaš pri Mikrotiku tudi namenske usmerjene LTE zadeve ampak cena je kar konkretna. S tistim bi najbrž dosegel boljši sprejem.