Kako aktualna pa je ta ponudba v malih živalcah?
tole bi bilo dovolj + router imajo na voljo
bonbon sem nekoč že uporabljal
Bandwidth premali.Pri EONu preko mobilnega omrežja se meni pogosto dogaja, da vsekih par minut EON sprejemnik (ali CC4 tv) ponovno predvaja zadnjih mogoče 15, 20 sekund, ki so pred tem že bile predvajane. Razlog mi sicer ni znan, je pa rahlo nadležno.
Trenutno je sicer B535 na izposoji v Dalmaciji pri znancih iz Češke. Pravijo da dela super (HT Flat opcija). Je pa seveda sedaj še predsezona in omrežje ni obremenjeno.
Testiral razne kombinacije, tudi bandwith na slabši nastavitvi ampak se vseeno dogaja. Tudi če speedtest gre do recimo 20 Mbps. Bomo videli kako bo letos. Se mi pa zdi, da mi T2 aplikacija, ki sem jo tudi testiral ni delala težav, je pa res, da se ne spomnim sedaj 100%.Bandwidth premali.
Idi v nastavitve in nastavi kvaliteto slike na nižjo resolucijo.
Mam točno tega. Dela super čez celo leto. Ko nas ni dol na HR vklopim Simpa data S (2.65€/mesec) tolk da mi delajo kamere. Ko smo pa dol pa vklopim flat surf 10 dni neomejeno za slabih 8€.Kaj pa naprava?
TP-Link TL-MR6400 4G LTE WiFi N Router | mimovrste=)
Brezžični usmerjevalnik TL-MR6400 odlikuje integriran 4G LTE modem z vgrajeno režo za micro SIM kartico, da boste uživali v brezhibni Wi-Fi povezljivosti kjerkoli jo potrebujete. Wi-Fi usmerjevalni način z LAN/WAN portom pa omogoča prilagodljiv dostop, kadar 4G povezava ni mogoča.www.mimovrste.com
bo?
hvala, nek tak odgovor sem že prej pričakovalMam točno tega. Dela super čez celo leto. Ko nas ni dol na HR vklopim Simpa data S (2.65€/mesec) tolk da mi delajo kamere. Ko smo pa dol pa vklopim flat surf 10 dni neomejeno za slabih 8€.
Lani poleti, pa letos maja laufal T2, Hbomax, YouTube,..., povprečno 4 uporabniki hkrati in vse delalo OK. Ni glih kot bi bil na kablu ampak za ta gnar na dopustu je men top.
Vzel bom, kar bo delovalo.Ni ti simpa top, so drugi boljši … ne boš menda drugorazredno vzel.