Nemorem, da nebi deli z vsemi!!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
snupi winz
grims-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa pazi da ti ne bo koga napadu, ko bo starejši pa že mal bl siten... pa če ga boš ti vzgajal bo itak čudno vzgojen...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Bote na hitri način prišli do novih stvari
smile-1.gif
Je pa že kr dost star... Kak je kaj z lulanjem pa kakanjem? Je čist?

Lastnik je zagotavljal da je, kar me pa ne skrbi ker ga bom že navadil. Glede nato da na ukaz sede, pol je vrjetno čist,...
Več povem zvečer. Trenutno hoče uničit tenis žogico.
grin1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik medvedka pravi:
Ja saj v nasprotnem primeru bi blo Nice
grin1.gif

Super sweet je.. Meni so tudi všeč bullčeki
smile-1.gif

Pol pa se moreš udeležit mojega eventa 25.4 (v podpisu imam link), tam bo mogoče to našo hišno ovco videt v živo.
smile-1.gif

iiii tm bo? sam da me ne bo zgrizu
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
kak mu je zdaj ime??

kaj pa ime Turbo?
bonk.gif

Finalna izbira imena je padla, doma smo ga krstili za Nace. (rodovniško ime je Ace "in še nekaj") Izgovori se pa isto kot se bere Nace.
(ne "nejs)

haha, sem ravno mislil predlagat. Mi je pa na misel prišlo, ko sem pogruntal, da iščeš (za psa) butasta imena in to, da sem imel jaz mačka Naceta.

lp

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
nekaj ima z okami narobe, pa gobec ima pokitan...neki ni v redu z njim. a je bolan.??? s tem neb upal zunajh hodit, bi se mi vsi sosedi smejali... :S

one UMF.

nič se bat.... heh... malo je takih, ki bi se takemu psu upali smejat (vsaj odraslemu)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sori, ampak porkamadona kaj je grd ta pes....in to ti v stanovanju maš in gledaš?
Kaj za boga so to genetiki skupaj zmiksal, da je pol tak nagravžen stvor nastal? Mravljinčarja, nosoroga, hieno, krta, pa bejzbol žogo skupaj? Boga žvau.
Ej, kdor je to pasmo ustvaru, bi ga blo treba zaprt.
Ti, dej prosm povej iskreno, kaj hočeš kot lastnik in sprehajalec take "žvali " s tem dokazat in pokazat družbi ter mimoidočim ljudem, ki bodo moral to gledat!
Dej mu ime, pošast.

Nazadnje urejeno:

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Sori, ampak porkamadona kaj je grd ta pes....in to ti v stanovanju maš in gledaš?
Kaj za boga so to genetiki skupaj zmiksal, da je pol tak nagravžen stvor nastal? Mravljinčarja, nosoroga, hieno, krta, pa bejzbol žogo skupaj? Boga žvau.
Ej, kdor je to pasmo ustvaru, bi ga blo treba zaprt.
Ti, dej prosm povej iskreno, kaj hočeš kot lastnik in sprehajalec take "žvali " s tem dokazat in pokazat družbi ter mimoidočim ljudem, ki bodo moral to gledat!
Dej mu ime, pošast.

A ne bi blo še boljše v prevodu "monster"
confused-1.gif

Lp.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
hm, zakaj , takmu se jaz vedno smejem, šeposebej pa lasnitkom... cucek je itak tak mali ko pudl...nikakav.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kot sprehajalec kaj izražaš? Dokazuješ, da si si pasemskega/rodovniškega psa kupil zaradi njegovega karaterja, ne pa
zato da bi ga oblačil v oblekice in izgubljal živce med učenjem "daj taco".

Šetam po parku in recimo lastniki (večinoma pasemskih psov) ful pristopijo in se začnejo pogovarjat, ter skušajo
nafehtat da bi g amalo pobožali, medtem ko pa mi sosedje v ulici otroke skrivajo da jim nebi kaj naredil, jaz samo gledam
WTF, skakajoč mladič s tenis žogico v gobcu ti deluje tako hudoben da otroke skrivaš? Sej pol se pogleda za ograjo,
pa se (če sploh imajo psa) vidi kak "štajerski bobi", ki je kot mladič bil super kjut in lep, zdaj po 3 letih je pa v formi Dahauskega
pikinezerja. Seveda veterinarja od blizu ni videl.

No kakorkoli, stereotip o teh psih je podoben tistemu o motoristih; vsak motorist je popoln nesocializiran divjak ki ni drugam
kot za zapahe,...

Samo tako za piko na i; v sloveniji ni zabeleženega enega ugriza te pasme, medtem ko so ugrizi nemškega ovčarja vsakdanja
praksa.

Vsakemu svoje, ampak jaz vem da se Nace v roku pol leta nebo zmenil za sprehajajočo se mačko po dvorišču, oz. bo
ob nogi/mizi in se nebo maknil s prostora.
Me zanima kolko takih psov na 100 lastnikov obstaja v slo. Glede na kinologijo v slo nevem če jih je 10.

Da ne govorim o šolanju, ki ga ta domača ščeneta nikoli ne gredo opravljat. Če mene kdo vpraša bi moral vsaj človek
če ne že vsak pes it delat osnoven 40 urni tečaj vodnika psa, oz. da se pes nauči "sedi, prostor, nesme, zraven..."
Ne pa da čivava od kolegice živi zato, da bo ubila vsakega razen lastnice,...

Nazadnje urejeno: