nemočne pse vrgla v reko...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jo bo že karma dobila, brez skrbi ... Še vsakega je.

Poznamo vrsto takšnih poučnih zgodb. Bil je človek, ki je imel polna jajca. Ker je bil frajer, se je odločil narediti vandalizem v lokalni cerkvi. Vdrl je, vzel Marijin kip in ji razbil glavo. Čez vrsto let ga je potegnilo za srajco v stružnico in mu zdrobilo glavo.

Stara mama mi je večkrat povedala o sosedu, ki je hotel utopiti svojega psa, tako da mu je tiščal glavo v reko. Ker se je prej napil slivovke, je bil neroden in na koncu je sam padel v reko, pes pa ga je potegnil ven.

Piroman zažiga bajte po vasi, na koncu mu zažgana podgana pride v hišo, jo zažge in sam zgori v njej.

Takšnih zgodb je še veliko. Kdor je dolgo na svetu, ve, da življenje nikomur ne prizanaša. Tudi temu dekletu ne bo, sigurno. Jaz je ne bom sodil, v njeni prisotnosti bi se pa poskusil zadržati, da ji ne razbijem glave.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jo bo že karma dobila, brez skrbi ... Še vsakega je.

Poznamo vrsto takšnih poučnih zgodb. Bil je človek, ki je imel polna jajca. Ker je bil frajer, se je odločil narediti vandalizem v lokalni cerkvi. Vdrl je, vzel Marijin kip in ji razbil glavo. Čez vrsto let ga je potegnilo za srajco v stružnico in mu zdrobilo glavo.

Stara mama mi je večkrat povedala o sosedu, ki je hotel utopiti svojega psa, tako da mu je tiščal glavo v reko. Ker se je prej napil slivovke, je bil neroden in na koncu je sam padel v reko, pes pa ga je potegnil ven.

Piroman zažiga bajte po vasi, na koncu mu zažgana podgana pride v hišo, jo zažge in sam zgori v njej.

Takšnih zgodb je še veliko. Kdor je dolgo na svetu, ve, da življenje nikomur ne prizanaša. Tudi temu dekletu ne bo, sigurno. Jaz je ne bom sodil, v njeni prisotnosti bi se pa poskusil zadržati, da ji ne razbijem glave.

Poznam to ja
Nikol se ne koplje drugemu jamo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
... v njeni prisotnosti bi se pa poskusil zadržati, da ji ne razbijem glave.

zakaj pa zadržati? jest bi jo z največjim veseljem poslal za psi!

In spet se najdejo tukaj kmeti in hribovci, in ne vem kdo še vse, k jim tako ubijanje ne povzroča večjega pritiska. Pa kaj majo spet šnicli, pa odojki, pa piščanci, pa petelinčki veze s tem????
Vsi tisti, k se pač ne znate drugče znebit živali, kot da jo pospravite, verjetno to naredite na hitro, in tko da se žival čimmanj matra.
Da jih pa mečeš v en grabn, je pa mal preveč bolno. Ker verjetno se med padcem ne bojo smrtno poškodovali, ampak bojo umiral notri zihr 14 dni... upam da jih bo reka odnesla nekam do doline, in se bojo rešil, in čez 3 leta to smrklo fuknjeno raztrgali na 35 koščkov in jo pustili zgnit. In da to še snemajo in objavljajo... Joj. če bi imel 1.000€ viška takoj plačam enemu črnogorcu, da jih gre prefukat tko, da bojo imeli samo še zadnji-ročni pogon.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Med prebiranjem tega posta je na svetu umrlo od lakote vsaj 5 otrok. Tega pa ni naslovnici ? Grozljivo.

ja in??? mulca sta naštimala dva odrasla, k sta vedla, a ga bosta lahko preživela al ne. bmk za teh 5 otrok in za vse ostale, k umirajo zarad potreb staršev. To so krivi samo starši in noben drug.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.167
113
v lokalni ostariji
torej dragi ljubimci domačih živali:

imam mucko. vsako leto ima 2-x mladičkov. denarja za sterilizacijo nimam (lahko prispevate) takod a se mucki rodijo

sedaj prosim vse ljubitelje da se mi pofočkajo napišejo naslov kam komad po komad dostavim! seveda celo življansko obdobje mucke to je cca 8-15 let...

no torej?

čakam... naslove. ker sem prebral da ljudje komaj čakajo da dobijo novega mucka... kužka...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, potem dej mačko stran, si nabavi mačka in to je to...

kakšne logične zadeve vam delajo probleme... kdo bi si mislil?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Še mačka se ti [censored].
grin1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.566
5.130
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:no, potem dej mačko stran, si nabavi mačka in to je to...
Ja, potem pa kar leti k njemu po muco. Saj je ne more kar "dati" nekam. Med utapljanjem v reki in drugim načinom klanja živali ni velike razlike. Tudi injekcija ni ne vem kaka milost.
Običajno pa je, da človek, ko se gre tako delo, ni ravno najbolj vesel, kot je deklica na sliki.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.828
852
113
toti Maribor
Ne vem no. Včasih, ko beren vaša opravičila za taka ravnanja, se vprašam, če je tu gori še sploh kdo normalen. Za taka dejanja ni opravičila, pa če je pes ali mačka oz. katera koli žival. Jaz samo upam, da ne mislite v resnici tako in se samo delate frajerje tu gori po forumu. Zakaj si sploh človek, ki nima v glavi vse porihtano nabavi žival, ne razumem. Vedno, ampak res vedno dajate neke primerjave z prehrano, pa se sprašujete, če jemo meso pa take finte. Skratka ste eni veliki kreteni. Zdaj pa se izživite nad tem in me popluvajte kolikor vam srce poželi.
jezen.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ne vem no. Včasih, ko beren vaša opravičila za taka ravnanja, se vprašam, če je tu gori še sploh kdo normalen. Za taka dejanja ni opravičila, pa če je pes ali mačka oz. katera koli žival. Jaz samo upam, da ne mislite v resnici tako in se samo delate frajerje tu gori po forumu. Zakaj si sploh človek, ki nima v glavi vse porihtano nabavi žival, ne razumem. Vedno, ampak res vedno dajate neke primerjave z prehrano, pa se sprašujete, če jemo meso pa take finte. Skratka ste eni veliki kreteni. Zdaj pa se izživite nad tem in me popluvajte kolikor vam srce poželi.
jezen.gif

Alkoholik, mislim da imaš tu enega kandidata za naslednjih 5 legel!
zmaga.gif

... lahko jst tudi povem nekaj o kastraciji mačka po starem!? (to so delali 30 let nazaj, pa verjetno še kje sedaj) .. ma ne bom niti govoril, ker potem se bo pa folk res zgražal!
tongue-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.167
113
v lokalni ostariji
utisevalec noben se ne prijavi da bi vzel kakšnega mucka samo zgražajo se ko delamo "naravno selekcijo"

noben normalen ne uživa ob temu. njej se je po mojem samo fajn zdelo da jo nekdo snema. in ni uživala v metanju kužka ampak v snemanju...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Tebi sadistu bomo pa potem naredili kaj?

Edit...
Saj res!!!!! Kaj pa avtorske pravice za objavo posnetka???!!!
Plačajte za ogled in uporabo posnetka. Pa bo punca imela drugo leto denar za evtanazijo
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
torej dragi ljubimci domačih živali:

imam mucko. vsako leto ima 2-x mladičkov. denarja za sterilizacijo nimam (lahko prispevate) takod a se mucki rodijo

sedaj prosim vse ljubitelje da se mi pofočkajo napišejo naslov kam komad po komad dostavim! seveda celo življansko obdobje mucke to je cca 8-15 let...

no torej?

čakam... naslove. ker sem prebral da ljudje komaj čakajo da dobijo novega mucka... kužka...
In si že dobil kaj interesentov? Menda naj bi bile celo vrste, toliko je interesa po besedah nekaterih
smirk-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
bodo, seveda bodo interesenti...stavim, da se bo prvi javil klošar, kuj za njemu pa msenjur.
cheer.gif

za druge pa nisem čist ziher
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
heh... zakaj bi se jest javil? Nej se sam ukvarja z svojimi problemi.

jest raje nimam ene živali, kot pa da mi bo šla kasneje na živce!! Isti problemi so s psi. Kupijo ga mulcu, ko pa pes odraste, pa kar naenkrat ni več zaželjen, in hop, ga peljejo nekam na podeželje, pa tud mesto že ni več redkost, in "upajo", da ga bo kdo vzel. Zakaj nimajo jajc in ga peljejo k veterinarju? zakaj ga sploh nabavljajo, če nimajo radi živali, in nimajo namena biti z njim celo življenje?
Za mulce maš itak že tok igrač na baterije, da je itak vseeno al je živo bitje, al pa igrača.

Kot sem že rekel, alko naj pokliče lovca, pihne mačko, in je. Ne vem zakaj mora ubijat vsako leglo 5+ življenj, ko bi lahko samo eno. Če je pa kej dedca na mestu, jo bo nesel pa v zavetišče, kjer jo bodo vsaj probal oddat, in če ne bo uspelo, dobi injekcijo. Če bo pa še večji dedc, jo bo dal pa sterilizirat. Sej vem, kakšen € za domačo žival je itak vedno preveč in ga žival nikoli ni vredna. Samo ni mi jasno, zakaj imaš potem mačko, če se ti ne da ukvarjat z mladiči??? to mi še vedno ni logično.

In alko: nisi mi odgovoril. Zakaj jo imaš potem? tudi za svoje potrebe, al zakaj se jo tok braniš dat stran???
in kako lahko rečeš, da je uživala v snemanju in ne ob metanju? po čem to sklepaš? Men je tud všeč ko me snemajo, samo ne pri delu, k ga ne maram/nočem delat... spet ni logike tukaj. Povej mi, koliko mesarjev te bi pustilo, da jih snemaš, medtem, ko ubijejo žival? pomoje jih ni dosti. in taki so normalni.

Pepe: pa kako ni razlika, al umreš v 1 sekundi, al pa če se matraš 1 uro? kako lahko rečeš, da je klanje in metanje v brezno isto??? še bolj pa da injekcija ni mila? kaj pa je tako groznega pri njej? ko te spikne? al kaj, jest sicer še ne vem, samo men se zdi, da je najlepša smrt, ko umreš v spanju. Kakšna je pa zate? da te v brezno vržejo??

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
če ne drugega jih lahko človek vsaj nese nekam na podeželje oz. ven iz mesta in jih pusti, da se probajo sami znajt,

Mamo na podeželju že polhen penis takih mestnih srajc, ki odmetavajo svoje 'ljubljenčke' pri nas. Kar sami jih nesite k veterinarju naj jih pospravi.

A mislite da psi pa mačke na podeželju kmetijo odprejo in srečno živijo do konca svojih dni ali kaj ? To je isto smrtna obsodba, samo še bolj počasi in z mukami gre. Ampak seveda, lahko se pa tolažite, da sta jih Janko in Metka vzela k sebi.