Marsikdo je marsikaj počel.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kje si ti gor rastel??? vse to ste počeli??? cccccccc....... mi smo streljal z zračko v piksno. S kolesa nismo nobenga vrgli, pretepal smo pa vrstnike... pa še to ni bilo pretepanje, ampak bolj prerivanje.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik msenjur pravi:
kje si ti gor rastel??? vse to ste počeli??? cccccccc....... mi smo streljal z zračko v piksno. S kolesa nismo nobenga vrgli, pretepal smo pa vrstnike... pa še to ni bilo pretepanje, ampak bolj prerivanje.
Sicer pa nisem nič eksplicitno rekel, da sem to počel jaz ali moji kolegi. Vem pa, kaj se je počelo naokoli. In kaj vse se recimo sedaj počne med razpuščenimi otroci po mestih
TudiCitat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik msenjur pravi:
Sicer pa nisem nič eksplicitno rekel, da sem to počel jaz ali moji kolegi. Vem pa, kaj se je počelo naokoli. In kaj vse se recimo sedaj počne med razpuščenimi otroci po mestih
Kolega od tvojga kolega, ane?
Seveda. Ampak koliko takih mladih odraste v bumbarje? Niti ne veliko.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja sej jest tud vem, da se to dogaja. sam to ne pomeni, da je to normalno.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik msenjur pravi:
Tako da etikiranje, ta bo krut/kriminalec/oh in sploh slab,... ko odraste, ker je bil cepec v mladosti, je brez veze
Citat:
Behaviour Problems in Childhood
Even if he comes from a good, nurturing family, the psychopathic child will usually steal, cut school, have sex, take drugs, start fires, vandalize and be cruel to animals and other children by the time he is just 12 years old. The psychopathic child is indifferent to the feelings of other people and animals. He lies continuously and appears unfazed when caught in a lie. Threats of punishment (and even actual punishment) don’t usually deter him from doing what he wants
Read more at Suite101: Behavioural Traits of Psychopaths: Common Sociopathic Behaviour Traits http://personalitydisorders.suite101.com/article.cfm/behavioural_traits_of_psychopaths#ixzz0ywrAUqVR
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Seveda so povezave. Ampak a ti lahko rečeš, da bo Francl psihopat, ker je kot mali brcnil sosedovega psa?
In jasno ni vsak, ki naredi kako neumnost/kaj krutega že prihopat.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Seveda so povezave. Ampak a ti lahko rečeš, da bo Francl psihopat, ker je kot mali brcnil sosedovega psa?
In jasno ni vsak, ki naredi kako neumnost/kaj krutega že prihopat.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik msenjur pravi:
Tako da etikiranje, ta bo krut/kriminalec/oh in sploh slab,... ko odraste, ker je bil cepec v mladosti, je brez veze