nemočne pse vrgla v reko...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kje si ti gor rastel??? vse to ste počeli??? cccccccc....... mi smo streljal z zračko v piksno. S kolesa nismo nobenga vrgli, pretepal smo pa vrstnike... pa še to ni bilo pretepanje, ampak bolj prerivanje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ziher se bo našel kdo na alterju, ki bo še za njih rekel, da je to čisto normalno.
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja. mene tud zanima kje so ti mulci. sam te so zihr psihologi že obdelali... pa sej to ne moreš kr na prvi pogled vidit, a jim je to pustilo posledice, al ne... to se vidi skozi leta, različne situacije, itn...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kje si ti gor rastel??? vse to ste počeli??? cccccccc....... mi smo streljal z zračko v piksno. S kolesa nismo nobenga vrgli, pretepal smo pa vrstnike... pa še to ni bilo pretepanje, ampak bolj prerivanje.
Marsikdo je marsikaj počel.
Sicer pa nisem nič eksplicitno rekel, da sem to počel jaz ali moji kolegi. Vem pa, kaj se je počelo naokoli. In kaj vse se recimo sedaj počne med razpuščenimi otroci po mestih

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Sicer pa nisem nič eksplicitno rekel, da sem to počel jaz ali moji kolegi. Vem pa, kaj se je počelo naokoli. In kaj vse se recimo sedaj počne med razpuščenimi otroci po mestih

Kolega od tvojga kolega, ane?
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Kolega od tvojga kolega, ane?
grin1.gif
Tudi
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja sej jest tud vem, da se to dogaja. sam to ne pomeni, da je to normalno.
Seveda. Ampak koliko takih mladih odraste v bumbarje? Niti ne veliko.
Tako da etikiranje, ta bo krut/kriminalec/oh in sploh slab,... ko odraste, ker je bil cepec v mladosti, je brez veze

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Tako da etikiranje, ta bo krut/kriminalec/oh in sploh slab,... ko odraste, ker je bil cepec v mladosti, je brez veze

Kakor vem so našli dosti povezav med psihopati v odrasli dobi in mučenjem živali v mladosti (ter ostalimi pizdarijiami)
Citat:
Behaviour Problems in Childhood
Even if he comes from a good, nurturing family, the psychopathic child will usually steal, cut school, have sex, take drugs, start fires, vandalize and be cruel to animals and other children by the time he is just 12 years old. The psychopathic child is indifferent to the feelings of other people and animals. He lies continuously and appears unfazed when caught in a lie. Threats of punishment (and even actual punishment) don’t usually deter him from doing what he wants

Read more at Suite101: Behavioural Traits of Psychopaths: Common Sociopathic Behaviour Traits http://personalitydisorders.suite101.com/article.cfm/behavioural_traits_of_psychopaths#ixzz0ywrAUqVR

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Seveda so povezave. Ampak a ti lahko rečeš, da bo Francl psihopat, ker je kot mali brcnil sosedovega psa?
In jasno ni vsak, ki naredi kako neumnost/kaj krutega že prihopat.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Seveda so povezave. Ampak a ti lahko rečeš, da bo Francl psihopat, ker je kot mali brcnil sosedovega psa?

Tega nisem rekel, da je vsak. Je pa večja verjetnost, da psihopat v mladosti brcal pse ipd... Pač čustveno ne šteka zadev, oz. mu je ravno.

Kaj je že z možgani psihopatov? Na House-u je bilo enkrat.
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
No in ker je samo večja verjetnost za kaj takega, je prav idiotsko govoriti, da xyz pa sigurno ne bo normalen, ker je naredil xxx

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

pa zakaj obračaš besede??? brcnit sosedovega pesa na svojem dvorišču ni isto/enako kot metati mladiče v deročo reko, in se ob tem zabavat. Kako lahko enačiš take zadeve?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

bumbar pa psiho sploh ni ista stvar... pa cepec in mučitelj tud ni isto.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Eh, ne da se mi več. Moji mizi lažje kaj dopovem, kot tebi
rolleyes-1.gif

Ok, vsak ki je kdajkoli mučil žival, še posebno pa če jo je ubil, bo psiho in kriminalec. Zadovoljen?
hysterical-1.gif

U šit, pol sem pa to tudi jaz, ker sem tako veselo natikal kobilice na trnek, ko sem lovil ribe
cheer.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
spet obračaš besede...

govorili smo, da pusti posledice. kako hude, se pa vidi kasneje. pač eni speljejo, eni pa ne. večina pa ne.

in spet mešaš prehrano v to temo...

sej men se tud ne da več. pač enim je mučenje očitno del vsakdana, in jim je čisto sprejemljivo, tud če je mučenje čisto nepotrebno in storjeno z užitkom. Sorry, jest tega ne bom prebavil, in pač zame taka oseba ni gladka. če je zate, ok. itak ima vsak pravico do svojega mišljenja.

B81

22. jul 2007
37.851
11.082
113
msenjur ima prav. Ni nujno, da bo tak človek psihopat, sigurno pa so taki ljudje zadrti, po večini brezobrazni, nesramni, brez zmožnosti kazanja toplih čustev, po večini vsaj psihično maltretirajo okolico. Sem se ravno spomnil par starejših talentov iz okolice, ki sem jih srečeval zunaj pred leti. Bullshit, kdor je sadist, je sadist.