nemočne pse vrgla v reko...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Seveda. Zato grem pa zdej s tavelkim pipsem malo naokoli
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Neverjamem da so mladički preživeli verjetno je to napisano samo za pomiritev javnosti
smirk-1.gif
Upam da nisi tega celo resno vzel?
hysterical-1.gif

Reka je videt kar hitra, mogoče se je kak kje rešil, par 100 metrov nižje, ampak je hitro postal žrtev plenilcev. Izjava da so bili pa vsi mladički na kupu je pa bosa.
bonk.gif

Ženska ima doma leglo podobnih psov in ravno ko jih je hotela potolčt z lopato, zagleda to novico. Veš kako bodo ti mladički hitreje našli dom namesto sosedovega legla, kateri nima tako pestre zgodovine?
Po moje bo še zaslužila z njimi.
aplauz.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Neverjamem da so mladički preživeli verjetno je to napisano samo za pomiritev javnosti
smirk-1.gif
Upam da nisi tega celo resno vzel?
hysterical-1.gif

Reka je videt kar hitra, mogoče se je kak kje rešil, par 100 metrov nižje, ampak je hitro postal žrtev plenilcev. Izjava da so bili pa vsi mladički na kupu je pa bosa.
bonk.gif

Ženska ima doma leglo podobnih psov in ravno ko jih je hotela potolčt z lopato, zagleda to novico. Veš kako bodo ti mladički hitreje našli dom namesto sosedovega legla, kateri nima tako pestre zgodovine?
Po moje bo še zaslužila z njimi.
aplauz.gif

Jaz nisem resno tega vzel saj sem napisal, sem pa repliciral ynosu ki je navdušen nad to novico
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja in če je navdušen nad to novico? A morte vse zmer zasrat s svojimi negativnimi izjavami?? A ste v življenju tud tok kritični in negativni, pa na vse gledate s slabše plati?

rolleyes-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Aja valjda, temu se reče da človek ni naiven.

Js se umikam iz te teme, ker sicer me bo kdo še banal če se razkajfam.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ja in če je navdušen nad to novico? A morte vse zmer zasrat s svojimi negativnimi izjavami?? A ste v življenju tud tok kritični in negativni, pa na vse gledate s slabše plati?
rolleyes-1.gif
Z realne pa res. Poskusi kdaj še ti. Ne škoduje.

Citat:
BUGOJNO – Ko je bila pred dnevi objavljena novica, da je 75-letna upokojenka Ruža Pavloviæ rešila psičke, ki jih je dekle hladnokrvno žive pometala v deročo reko, je kmalu za tem eden izmed meščanov priznal, da se je zlagala, ker je želela zaščititi dekle in njeno družino...
... Zdaj je očitno, da nobeden izmed psičkov, ki so končali v reki, ni preživel.
vir: http://www.slovenskenovice.si/clanek/120547

Sori za link slabše plati. Bom poiskal še kakega pozitivnega...

Evo ga: Psički so že varno doma.
dubpit4.JPG

vir: www. google.com

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nisem bral cele teme, ampak cel halo je zaradi tega na področju republik EX YU.

Seveda ni prav, da jih je zmetala v reko, največja napaka pa je, da jo je pač nekdo posnel in objavil.
Take zadeve se dnevno dogajajo tudi v SLO, le, da se posnetki ne znajdejo na spletu.
Se spomnim, ko sem bil otrok, kako se je starejši možakar (sosed) prav hvalil kako on mačke v žakelj strpa in utopi v 200l sodu.
Meni so se pa mladi mački tako smilil, da sem kar jokat začel.
Take so pač ukoreninjene navade pri nas, na balkanu pa še bolj. In zaradi tega zdaj linčat celo družino?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
in kaj imajo prehranjevalne navade različnih kultur veze z nehumanim ubijanjem??

kaj eni mešate zraven pojme, k nimajo nič veze?

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ja kje pa piše da morajo take navade tudi ostat! prav je, da se družba nad takimi dejanji zgraža in jih nikakor ne opravičuje..le tako se bo lahko kaj spremenilo..
s tem, ko si ti zajokal, si pokazal, da čutiš..ta deklica ni čutila nič in vprašanje je kakšen človek, koliko družbeno odgovoren človek, bo iz nje nastal..

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
s tem, ko si ti zajokal, si pokazal, da čutiš..ta deklica ni čutila nič in vprašanje je kakšen človek, koliko družbeno odgovoren človek, bo iz nje nastal..
Kako pa ti veš, da ni nič čutila?
Dajmo se potem še vprašati, kako družbeno odgovorni ljudje bodo nastali iz povprečnih otrok, ki se grdo obnašajo, nagajajo, kradejo, tepejo vrstnike,... Hej, večina je počela vsaj nekaj od tega! Pa smo sedaj res tako slabi, ko smo starejši?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
večina??? mater, a nam gre res tako slabo??

ne vemo koliko ste slabi, samo če vas take zadeve vsaj malo ne ganeje, potem najboljši glih niste.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
A ti si kot mali samo sedel v kotu in kimal staršem? Nobenih neumnosti?
Ne verjamem
smirk-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja shit no! kera primerjava!!!

nisem se izživljal nad živalimi, če si to mislil. Niti mi niso starejši prepuščali takih usmrtilnih nalog, za katere je uredu da si malo že zrel in psihično utrjen.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja shit no! kera primerjava!!!

nisem se izživljal nad živalimi, če si to mislil. Niti mi niso starejši prepuščali takih usmrtilnih nalog, za katere je uredu da si malo že zrel in psihično utrjen.
Čisto prava primerjava! Vsi otroci delajo idiotizme. Eni večje, drugi manjše.
Pa razen redkih izjem odrastejo v dokaj normalne "Janeze". Tako da so modrovanja, da bo xy osebek sigurno full hudoben, ko bo velik, vredna le glasnega posmeha

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sorry no. sam primerjava, da je en mulc žleht in pa krut mi žal ne gresta skupaj. In nekdo k rabuta jabuke pri sosedu ni ubistvu nič moten. Tisti ki se pa izživlja na nemočno živaljo pa zame je moten. Sploh če se ob tem zabava. in tak ne bo nikoli gladek in nikoli ne bo odrasel v normalno osebo. oz. bo, če ga bojo vzeli v roke psihologi...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
. Tisti ki se pa izživlja na nemočno živaljo pa zame je moten. Sploh če se ob tem zabava. in tak ne bo nikoli gladek in nikoli ne bo odrasel v normalno osebo. oz. bo, če ga bojo vzeli v roke psihologi...
Aha, tisti ki tepe nemočne vrstnike je pa čisto normalen ane? Pa ko s fračo strelja sosedovega Franclna? Vrže Lojsko po tleh s kolesa? itd
confused-1.gif
Pa taki niso redki.
Samo kakor vidim pa le ni toliko deviantov med odraslimi, kot bi jih moralo biti, če bi držalo tvoje pisanje...