Nekateri hocejo prisparat pri oknih?

jello

Guru
22. sep 2008
10.275
3.911
113
Obstaja miljon in en nacin kako taksno bajturo razgibat brez da si AW (oziroma strokovno mavricni terorist). Tole je glih za v kaksno albansko predmestje, samo se lavagio na balkon napises.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Dobr se mi zdi da mal pretiravamo, mavricni terorist zato ker je dal sivo in rdeco skupaj, k gresta tako ali drugace skupaj? Kaj bi potem rekl za tiste k dajo rdeco in rumeno skp pa se trakove po bajti.

jello

Guru
22. sep 2008
10.275
3.911
113
Da jim počasi peša mentalno zdravje. Daj mi v Sloveniji najdi eno okolje kamor se takšna hiša lahko vklopi? Ne rečem da si vulkanizer v eni industrijski coni, ne pa privat bajta.
bonk.gif
Sicer pa, smo v SLO, kjer je vsak prepričan da na svojem lahko dela kar hoče, vzor so nam pa Avstrijci.

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Morda bom izpadel malo radikalen, ampak moje mnenje je takšno: mene na splošno pomanjkanje dnevne svetlobe strašno moti. Še bolj me moti, če v hiši nima pogleda ven, tako da vidiš tla.
uf-1.gif

Če pogledamo samo prvo sliko, na levi stranici bajte je zgornje okno sedaj pomaknjeno malo v levo, ven iz sredine bajte.
stupid-1.gif

Če pogledamo desno stranico, pridemo do tega, da so to delali navadni šalabajzerji (ali pa otroci
stupid-1.gif
): madona, levo spodnje okno spet ni v sredini luknje, ampak malo bolj desno (zastopim, da je zidarju tako enostavneje narediti, ampak, oprosti nekod bo potem to cel lajf moral gledati).

Levo zgornje okno spet ni na sredini, ampak na desnem robu luknje (spodnje okno pa je na levem robu!
uf-1.gif
).

In pri desnih oknih je isto, spet sta levo in desno okno vsak na svoji strani, in spet nista v isti vertikalni črti. Pa kaj je zdaj to, ena moderna umetnost?! (Da tega, da je levo, že tako majhno okno, zdaj še pol manjše, ne omenjam...
smile-1.gif
).

Skratka, bog pomagaj, vse skupaj. Štekam, da vse to stane $$$, ampak...
shocked-1.gif

aperion

Zelenc'
23. jan 2013
4
0
1
Ok mogoce res prisparas pri ogrevanju zivis pa v bunkerju..zakaj sploh potem pustit kako okno, najbols da se kr vse zazida, bo najcenej..glede barv pa, če moras hišo "popestrit" z barvno lestvico, ki povzroča epileptične napade mimoidočih, potem si imel res slabega arhitekta, oz. kdorkoli je že naumil zadevo..