I
Izbrisan uporabnik 474
Torej, glede na to, da bo potrebno na neko solidno eliktrifikacijo domačega voznega parka še malo počakati, bo potrebno za obdobje 5, 6 let nabavit nekaj z ICE. Ali bencin ali dizel mi je vseeno, obvezno avtomatik, karavan, letnik 2017-2018 navzgor, kupiti v SLO, ker preprosto nimam ne časa ne živcev, ne znanja da bi to uvažal, poleg tega mora biti avto na dvorišču še pred septembrom... Konjenica ranga 100KM/t, torej tam 170 - 190KM. Budget ranga 20k€. Ker sem na področju ICE in menjalnikov "mrzel" bi prosil za kakšne nasvete... Torej DSG vs. Mercedes 9-speed? Razlika med motorji pri teh in potencialne napake pri teh generacijah? Na kaj biti pozoren pri posameznih modelih?
Moj favorit je Mercedes (C ali CLA), vsekakor pa nisem omejen na njega...
Nekateri od teh so uvoz iz Nemčije, imajo dig. potrjeno knjigico, sledljivost vseh servisov na poooblaščencih in tako znano zgodovino. ali so lahko tukaj kakšne mučke?
Nekaj preostalih potencialnih kandidatov:
Torej ostali kandidati kakšna Škoda Octavia RS ali Superb, Hajdi A4/A6, morda Passat...
Moj favorit je Mercedes (C ali CLA), vsekakor pa nisem omejen na njega...
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
Nekateri od teh so uvoz iz Nemčije, imajo dig. potrjeno knjigico, sledljivost vseh servisov na poooblaščencih in tako znano zgodovino. ali so lahko tukaj kakšne mučke?
Nekaj preostalih potencialnih kandidatov:
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
Torej ostali kandidati kakšna Škoda Octavia RS ali Superb, Hajdi A4/A6, morda Passat...