"Nedolžni" politični četverček se umika!

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Zdaj me pa jezi na vse pretege! Sicer ne maram politike, me je pa to, kar je danes Golobič izjavil dobesedno razpizdilo ...

Vsa ta leta, od izvolitve Pahorja, ko ga je postavil na oblast, je Pahorju lizal rit in delal vse kar je mu pahor dirigiral ... zdaj, ko pa je videl, da tudi sam nima nobene podpore, pa je začel s prstom kazati na druge in zatežil, da se bo umaknil še pred naslednjim referendumom ... samo da ne bi ničesar bil kriv! Po Erjavcu še zdaj Golobič .. Zdaj me samo še zanima kdaj bo naša pasja kraljica Kresnica odstopila oz. se postavila proti Pahorju, še predno bo tudi sama uradno zaštemplana s črno piko na čelu?

Zdaj, ko so vsi trije (če pahorja izpustimo) uničili državo, in ko se dva od njih hočeta že izmuzniti, se hočejo nekaj lepe in pametne delati, in vse kazati na Pahorja in druge ... Hočem, da ta četverska golazen ostane skupaj, in jih ob naslednjem referendumu brcnemo z oblasti! Tudi predsednik Ščurk naj odstopi, ker je popolnoma nesposoben!

bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ti si nor, to ni biolosko, raje pojdi na sprehod, pa ne s Polotom ker ni varen da bi cuval otroke 2 in 8 let ker si jih vcasih ze..

Floki

Guru
6. sep 2007
10.169
3.199
113
sam da ga ne boš na naslednjih volitvah spet volil pa bo vse vredu

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Tu se poraja logično vprašanje: koga na naslednjih volitvah sploh voliti?
confused-1.gif

Dosedanji so se že vsi zasrali (Pahor&co nesposobni, Janša ponarejevalec dokumentov, prekupčevalec z orožjem, potencialni diktator, Erjavec dvolična [censored], Plemeniti... je sploh treba kaj reč?, NSi... c'mon
rolleyes-1.gif
, sami sposobni na kupu..., preostane mogoče Žerjav, sam ta ma background tut bolj jadan).
Jest bom volu Putina, pa kar bo, pa bo.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Na žalost putina ne bo na papirju ^^

Jaz pa bi Švarcnegerja volil, če bi hotel kandidirati za predsednika in premierja ...

Drugače pa res ... Sploh noben ni več sposobenvoditi naše države ... Jelinčič, ki je zame edini dober politik, pa ... pove zelo veliko, naredi zelo malo ... tako kot vsi ostali.

Žerjav bi bil dober za premierja, ker se mi še edini zdi nekoliko pameten in kulturen ... ostali pa samo nakladajo ... seveda, to še ne pomeni, da je žerjav'ca čist kot lopata ...

Jaz na srečo takrat nisem šel na volitve, ko so volili premierja ...ker nikogar pametnega ni bilo ...

Tudi naslednji referendum more pasti, pa ne zaradi politike ... ampak zaradi upokojencev, ki nekateri dobijo vrtoglave penzije, nekateri pa toliko glih, da pridejo z meseca v mesec ... in če se to ne zgodi, bomo mi še vedno najbolj na udaru, ker penez ne bo ...

Tu pa bi pomenilo, da je ta vlada popolnoma nesposobna ...

Berlusconi je mogel iti po zaupnico že zaradi tega, ker je kešpičke natepaval ... pri nas pa lahko vlada celo slovenijo natepavle, pa še je vedno na oblasti ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Jaz na srečo takrat nisem šel na volitve, ko so volili premierja ...ker nikogar pametnega ni bilo ...

Res je, ker nisi mogel,ker nisi poslanec DZ. Ko pa ti bodo take osnove jasne pa komentiraj politicno sceno in reforme.

Zakaj mam feeling da si masterr?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
master česa?

Meni je jasno bilo o čem so imeli razprave ... ampak če si poslušal Pahorja in Janšo na soočenjih (ostali tak niso meli šans proti njima) sta kar nekaj nakladala, kaj bosta vse storila ... janša se je že dokazal kot slabič ... zato ga nisem hotel voliti ... Pahor pa je obljubljal kot Obama ... da bo v štirih letih naredil nemogoče ...

Če bo na naslednjih volitvah Žerjav, bom ga šel volit, ker trenutno še nič slabega nisem slišal o njem, in tudi ne naklada nekaj v tri dni, kot vsi ostali ... če se do volitev spremeni, spet ne bo nobenega poštenega poslanca za volit ... ker kogar koli bi volil, bi mi bilo po tem žal ...

Imam kar nekaj pojma o politiki ... in tudi en v našem rodu je v politiki in isto neumen kot ostali v tisti luknji ... to je dokazal, ko je bil po tvju za neko Janševo sranje ... pri nas doma je pravil tako, po tvju pa čisto drugače ... presnet cigan lažnjiv!

Sem pa mu enkrat rekel "s heca" (čeprav sem resno mislil) da leže tak kak smrdi ... rekel ni nič nazaj, je pa dovolj, da je videl, da nisem zadovoljen z njim in njegovimi lažmi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no vidiš..si primer, ki bi moral vrniti volilno pravico

volil bi žerjava, ker o njem nisi slišal nič slabega..super.

ko boš velik in odogovoren se boš odločal za dobro, ne nič slabo. je pa dejstvo, da se med zzlom izbira manjše zlo.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ja ok ... koga bi pa potem ti volil? Žerjav je še edini ok od vseh tam v parlamentu ... Pa še to se mi zadnje dneve zdi bolj tak ... ker ga že povsod prikazujejo skoraj vsak dan ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja maš prov...

kar naj bodo predčasne volitve, bojo vidl kok ma folk poln kura.c teh volitev in referendumov, k itak nič dobrega še niso prinesli.

aja, golobič pa odstopa, ko je videl, da je postalo prevroče, da bi se še kazal s pahorjem. Reve. Pa tok so bili povezani pa vse oh in sploh. Zdej bojo pa pahorja samga pustil, ampak sami pa tud niso kej dost naredil.

Nazadnje urejeno: