Ne pogrevam, ampak sem pa jezen kot ris!!

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ok, zgubli smo Humarja. Ni mel sreče, kot večina ki jo izziva. Mate ga za velikega modela, ki je naredil oh in sploh za slo in ljudi.
Kul. Zdaj model podleže, in naenkrat ga majo vsi za svetnika in to. Kul kul, pač izkažete alpinistu neko spoštovanje, tut razumem.
Pač nekak sočostvujete z njim ker je nekaj delal in pač mu je spodletelo in je plačal z živlenjem. In zdaj so mediji polni Humarja,
in kako ga iščejo in najdejo in mrtev in gor in dol, in minuta molka, in to in ono...

Eno me zanima, kje ste bili mediji in VI, ko je pred mesecem dni na Himalaji zaradi nesreče umrl Mežičan Franc Oderlap? A?
Kaj njegovo živlenje je kaj manj vredno od Humarjevega? (ok nek post je bil to pa je blo to, 5% humarjevega buma ni blo)

Kaj pa ko je Janeza Jegliča z grebena odpihnil orjaški sunek vetra? Pa še Humarjev soplezalec je bil...

Miha Valič, in drugi, še iz sredine 80ih... A? Kje so pa oni?

Pred ENIM mesecem smo tam pokopali slovenca, pa se ni nič govorilo. Pokošpljemo Humarja pa vik in krik in žalne knjige.

Nesramni ste in imate ne dvojna, ampak šestorna merila. Sramota!

Sočustvujem z vsemi svojci humarja, da nebo pomote, vsi se mi smilijo, tut njega mi je žal, čeprav ni mel kaj več tja rinit če
so ga komaj rešli od tam, pa to je druga tema...

Kakorkoli, nesramnost brez primere. Ko ovce ste, sledite kaj vam nekdo pokaže,d a bi pa malo z lastno glavo poislili to pa
ne, ker živite v šibični škatlici in boknedaj da bi ksenofobi slovenski pogledli z nje...

Brezvezni ste.

467716-post_slo.gif

467716-post_slo.gif

467716-post_slo.gif

467716-post_slo.gif

467716-post_slo.gif

zmaga.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ti si se zahakljal v eni zanki.

Sprašuješ namreč tisto, na kar bi moral odgovorit.
Mene je vse v zvezi s hribolazenjem (česar absolutni in ekstremni zaključek je himalajizem) od nekdaj zanimalo. Tko da, jest sm nekak logični potrošnik tega. Sm vedno vtaknil nos v vse, kar je dišalo po tem.

Kaj pa ti? Od kod tak strašen interes za Humarja? Pred Nanga Parbatom itak večina ni slišala za njega. Kaj je blo pa tam in od kje tak silen interes za nekoga, ki itak počne nekaj, kar vam je tolk tuje, da vam bolj ne bi moglo bit, boš pa ti povedal. A boš?

Čemu mrhovinjenje okol nekoga, ki ga itak nisi štekal? Ti men povej, ne mene sprašvat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Na korenček mi gre to medijevstvo in izražanje sožalja in gor in dol, če tega nismo počeli drugim pred njim
na istem delu sveta, pol tut njega nerabimo.

Še bol pa mi gre na korenček dejstvo da te enkrat komaj rešijo, pa gres spet probat. In če bi ga spet rešli bi spet probal,
in to tak dolgo dok ga nebi zmanjkalo. Kot vožnja z motorjem v nasprotni smeri po AC, enkrat ti rata, enkrat pa ti ne rata.
Cena pa je znana.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
pazi, zdej jih boš pa slišal ker si TH primerjal z nekom ki vozi z motorjem v nasprotni smeri po AC.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ti povej zakaj to delaš.
Če bo jutr na fulzbal tekmi kakšna smrtna žrtev, obljubim da tud pisnu ne bom.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, slišalo se je o njem že ko je plezal na Daulagiri (čisto na vrh ni prišel) in takrat je postal medijsko zanimiv.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Eno me zanima, kje ste bili mediji in VI
Kje si bil TI?

Kje si bil, ko je lani umr Pavle Kozjek, ki ga nisi omenil? Jest sem imel cmok v grlu in žalost v srcu. Nazadnje sem ga srečal pred 2 leti v Paklenici.

Jest vem kje sem bil, ko je umrl marikdo od znanih ali manj znanih ljudi, za katere slišal nisi. Od kod si jemješ pravico soditi kaj delamo, ko tega ne pišemo po forumu. A moram zdej za vsakega človeka, ki ga poznam ali cenim in umre, pisat po forumu?

Jezen si lahko le nad lastno ignoranco! Če si ti ignorantsko govedo, nismo vsi taki. Zato nas ne sodi po sebi. Namesto da nam soliš pamet, se raje zamisli nad sabo zakaj in česa nas obtožuješ. In zakaj je to tvoje početje res BAAAAAAAAAAAAD.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
[

Jest vem kje sem bil, ko je umrl marikdo od znanih ali manj znanih ljudi, za katere slišal nisi. Od kod si jemješ pravico soditi kaj delamo, ko tega ne pišemo po forumu. A moram zdej za vsakega človeka, ki ga poznam ali cenim in umre, pisat po forumu?

Zakaj pol pišeš po foromu? Žaluj v krogu svoje družine ite na ggrob, zmolite eno, pojejte kaj na sedmini in to je to.
Zakaj pol mediji za humarja delajo bum in štalo za onega reveža pa ne ki je pred mesecem umrl?

Stavim da bo humar zdaj glavna tema na slaku.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Nehi nabijat, ker delaš še večjega bedaka iz sebe. Poglej zdej na preverjeno, zakaj...

22. jul 2007
1.398
43
48
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Mežičan Franc Oderlap prvič čujem za Humarja je slišal skoraj cel svet. In MX kaj ti ni jasno?
Verjemi, da je tudi za Franca slišal ves svet oz. vsaj večina, če ne prej pa ob Karničarjevem smučanju iz Mt. Everesta. Prav tako pa je bil tudi prvi slovenec, ki je stal na navišjih vrhovih vseh celin............................... Koliko ljudi v sloveniji pa še ve oz. se spomni,kdo je Davo Karničar ali Tomo Česen.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
k je umru oderlap, sem izrekel sožalje sorodnici, ki me je v enem primeru oškodovala. zaradi veze med škodoželjnežem in oderlapom. tko da bom prižgal svečko za eno vip vezo manj.

mi pa ni jasno, kje smo bili, k je tebe baba nogirala.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ker je večina med njimi najbrž izrazitih individualistov? Sicer pa padajo dol tudi v navezah posamezniki ali pa kar cele naveze. Saj, s stroji v rokah sredi ledenega slapa ima gotovo svoj čar, ampak jaz raje držim v rokah kako lepo dekle, čeprav tud stroji niso od muh...
ne-ne-1.gif