Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa ni to žalostno?
Se bom kar citiral:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Meni je to popolnoma logično. Ne ravno sprejemljivo, je pa logično.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa ni to žalostno?
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Meni je to popolnoma logično. Ne ravno sprejemljivo, je pa logično.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ok, zgubli smo Humarja. Ni mel sreče, kot večina ki jo izziva. Mate ga za velikega modela, ki je naredil oh in sploh za slo in ljudi.
Kul. Zdaj model podleže, in naenkrat ga majo vsi za svetnika in to. Kul kul, pač izkažete alpinistu neko spoštovanje, tut razumem.
Pač nekak sočostvujete z njim ker je nekaj delal in pač mu je spodletelo in je plačal z živlenjem. In zdaj so mediji polni Humarja,
in kako ga iščejo in najdejo in mrtev in gor in dol, in minuta molka, in to in ono...
Eno me zanima, kje ste bili mediji in VI, ko je pred mesecem dni na Himalaji zaradi nesreče umrl Mežičan Franc Oderlap? A?
Kaj njegovo živlenje je kaj manj vredno od Humarjevega? (ok nek post je bil to pa je blo to, 5% humarjevega buma ni blo)
Kaj pa ko je Janeza Jegliča z grebena odpihnil orjaški sunek vetra? Pa še Humarjev soplezalec je bil...
Miha Valič, in drugi, še iz sredine 80ih... A? Kje so pa oni?
Pred ENIM mesecem smo tam pokopali slovenca, pa se ni nič govorilo. Pokošpljemo Humarja pa vik in krik in žalne knjige.
Nesramni ste in imate ne dvojna, ampak šestorna merila. Sramota!
Sočustvujem z vsemi svojci humarja, da nebo pomote, vsi se mi smilijo, tut njega mi je žal, čeprav ni mel kaj več tja rinit če
so ga komaj rešli od tam, pa to je druga tema...
Kakorkoli, nesramnost brez primere. Ko ovce ste, sledite kaj vam nekdo pokaže,d a bi pa malo z lastno glavo poislili to pa
ne, ker živite v šibični škatlici in boknedaj da bi ksenofobi slovenski pogledli z nje...
Brezvezni ste.
Kje si bil TI?Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Eno me zanima, kje ste bili mediji in VI
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
[
Jest vem kje sem bil, ko je umrl marikdo od znanih ali manj znanih ljudi, za katere slišal nisi. Od kod si jemješ pravico soditi kaj delamo, ko tega ne pišemo po forumu. A moram zdej za vsakega človeka, ki ga poznam ali cenim in umre, pisat po forumu?
Citat:
ker delaš še večjega bedaka iz sebe
Verjemi, da je tudi za Franca slišal ves svet oz. vsaj večina, če ne prej pa ob Karničarjevem smučanju iz Mt. Everesta. Prav tako pa je bil tudi prvi slovenec, ki je stal na navišjih vrhovih vseh celin............................... Koliko ljudi v sloveniji pa še ve oz. se spomni,kdo je Davo Karničar ali Tomo Česen.Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Mežičan Franc Oderlap prvič čujem za Humarja je slišal skoraj cel svet. In MX kaj ti ni jasno?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pa koliko se teh plezalcev ubije??