Ne kepajte ciganov!

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kolena imam res nisko.
kratkonogi ane?
priden.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Meni se mala ciganka še najbolj smili. To je bil verjetno taki primitivec, ki vedno išče razloge, kako je njega nekdo prizadel in se mora maščevati. Želim mu, da v življenju sreča dosti sebih enakih ljudi.

To da pa so taki izbruhi enim normalni se pa je tudi treba zamisliti. Očitno imajo tudi sami neke travme, da obrabni mehanizem tako hitro poskoči. Malo se vprašajte zakaj ste takšni.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.098
113
Jaz mislim, da je še največ škode, da se to pogreva preko medijev. To je stvar udeleženih, policije in sodstva. Če bi bili sami "civili" vmes, bi tako najverjetneje tudi ostalo. Ker pa je en od udeležencev cigan (ali če bi bil kak tujec ali župnik bi bilo ustrezno), je pa to afera nb 1 za medije. Jaz vem, da so se v šoli, kamor hodijo moji otroci podobne reči že dogajale, pa se nikoli ni pojavilo v medijih. Je denimo učenec napadel učitelja s sekiro, pa tudi ni bilo.
Če mislite, da takih situacij drugje ni, se mogoče premalo pogovarjate s svojimi otroki, ali pa ste sami še otroci in otrok še nimate. Ne dvomim, da na vsaki OŠ z več kot 200 učenci letno zabeležijo vsak en incident, da je starš grozil ali tudi kaj storil drugemu otroku, ker je ta njegovemu nekaj storil. Ampak, če ni cigan, tujec ali župnik kaj grozil otroku, potem je to del naše kulture in ni omembe vredno za medije.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mama tazga cigana zraven sebe
inšpektor tudi nič ne dela
policija ni nič ugotovila
tožilstvo tudi ni ukrepalo

kljub kupu slikovnega materiala itd

Ti imaš "samo" črnograditelja, ne tapravega cigana.

Pa še to je nemogoče, da bi imel samo enega.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Aha, če je Rvat, potem je isto kot cigan.

Ampak:

Cigani vedo, komu lahko grozijo. Še bolj vedo, s kom lahko (čoporativno) fizično obračunavajo.

Vozijo neizpravne in neregistrirane avtomobile.

Tisti malo iznajdljivejši imajo bavarce in tudi po dve hiši, brez dneva delovne dobe. Nočno zbiranje barvnih kovin ne šteje.

"Iznajdljivi" so tudi tisti s 5 in več otroki...

Tu je razlika med "tvojim" in dolenjskimi cigani.

Pa po njivah tudi verjetno ne krade in pretepa lastnikov?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Vseeno bolje, kot pa da krade po malem in ustrahuje vse novomeške, kočevske in ne vem katere še trgovke in prebivalce.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne razumeš lokalne kulture, softi. Če je nekdo bele kože je vseeno kaj dela. V redu je. Štekaš? Pa če ukrade milijardo.