Oproščen, ker je ubil posiljevalca svoje hčerke

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mislim, da pedofili ne razumejo logike narediš nekaj narobe = huda kazen. potem ti kazen pomaga samo za morebitne naslednje žrtve pri prvi pa vseeno odpove. .

Njihov problem, če ne razumejo. In ja, dovolj je, da kazen prepreči naslednje žrtve.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.974
113
pri taščici
To da v SLO pri 30 nimaš še niti otrok,niti o njih ne razmišljaš. To je čudno. Dve moji znanki pa sta pred 40 postali babici...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
To da v SLO pri 30 nimaš še niti otrok,niti o njih ne razmišljaš. To je čudno. Dve moji znanki pa sta pred 40 postali babici...
Kaj je čudno? da pred 30 nimaš otrok? tega je zmeraj več. Pri 40, pa da je babica, je pa res malo mim..saj nismo cigani.

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
201
43
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
23 letnik že 5 letno hčer.....ja faq....

In? Prijateljica ima pri teh letih že 3 otroke, največji jih ima 6 in kaj je to kaj takega?

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Čaki, to, da si doma iz Ambrusa pa res ni nič posebnega, sej se ti ni treba hvalit ...

evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.413
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Prej 30; posiljevalec pa 8 mesecev na 3 leta pogojno
Aha po 8 mesecih bi posiljevalca do konca zagrebli al kako si si to zamislil?
smile-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.055
460
83
tam ko se terc po tori rola
Jaz pa povsem verjamem, da se je očetu stemnilo pred očmi, ko je zagledav onega butla nagega ob punčki... Ko sem v JNA imel ob polnoči menjavo dežurstva pred štabom... grem v tisti tišini tja, nikjer nikogar, potem pa skoči zadaj nekdo izza grma in nekaj zavpije... V naslednjem trenutku sem ga že stiskal za vrat.... Šele čez čas sem se zavedel, da je bil to Aleksiæ, katerega bi naj menjal. Model je bil že čisto plav v ksiht... Kaj se pa gre neke igrice, sam si je kriv. Tako, da..ja, prav da so ga oprostili, oziroma sploh ne vložili obtožnice. Čeprav mislim, da ima malo veze tudi to, da je posiljevalec bil mexico....

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
23 letnik že 5 letno hčer.....ja faq....

In? Prijateljica ima pri teh letih že 3 otroke, največji jih ima 6 in kaj je to kaj takega?
še dva pa bo lahko pri 27-ih upokojenka.
evil.gif

oziroma kako je sedaj to s petimi otroki?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mislim, da pedofili ne razumejo logike narediš nekaj narobe = huda kazen. potem ti kazen pomaga samo za morebitne naslednje žrtve pri prvi pa vseeno odpove. .

Njihov problem, če ne razumejo. In ja, dovolj je, da kazen prepreči naslednje žrtve.
ja ampak mogoče bi našli boljši način, da bi sploh preprečili prvo žrtev. (ni samo njihov problem je tudi problem žrtve in problem družne) pa ta 47-letnik. nekako imam občutek, da to skoraj ne more biti njegov prvi podoben prestopek. kje je bil do sedaj in kako pa nihče ne ve. kaj če je živel v ameriki in 20 let posiljeval hčer nakar se je ta odselila in sedaj je našel novo žrtev. zakaj recimo (to je čisto hipotetičen primer) ga niso že prej dobili.
drugače je linč ena taka zadeva ko so vsi veseli stvar se pomete pod preprogo... samo stvar se slej ko prej vrne. in kako imajo v zda hujše kazni kot pri nas in kako imajo več kriminala... nekako mi ne gre skupaj.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
One word: Texas

AKA: Če imaš dober izgovor, lahko tudi ubijaš, ni problema.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.996
6.224
113
blizu močvirne prestolnice
Pri takih ni milosti, je le nož na nož, še bolje pa lepo po inkvizicijsko mučiti, da gnida sama crkne od bolečin, vidiš potem pa odpade Ne ubijaj, saj sam od bolečin pogine.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Posiljevalca moje hčerke bi lastnoročno ubil v centru ljubljane na trgu svobode, da bi vsi videli! Zakoni gor ali dol ... To, da ga je sodnik oprostil, pa bi ga jaz tudi, če tudi sem zelo proti umorom in morilcem .. ampak 5 letnega otroka no, tu ne moreš imeti čustev do posiljevalca.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pri takih ni milosti, je le nož na nož, še bolje pa lepo po inkvizicijsko mučiti, da gnida sama crkne od bolečin, vidiš potem pa odpade Ne ubijaj, saj sam od bolečin pogine.

Imaš Boga za tako neumnega, da ne vidi uboja, če je dovolj počasen? Kot da bi nekoga zaštihal, potem pa rekel, da ga nisi ubil, ker itak ni umrl zarad tvojga noža, ampak je sam izkrvavel mal kasnej. Če bi jaz bil Bog, bi bil prekleto jezen, da me tako podcenjuješ.

Bog ve, zakaj je postavil to zapoved. Gotovo ne zato, da boš v njej iskal luknje in bližnjice. Če se ne strinjaš z zapovedjo v takšni obliki, pa kontaktiraj lokalnega župnika ali piši pismo papežu, da vpraša Boga, če ne bi bilo morda dobro v te zapovedi dodati kakšnih izjem. Bog bo gotovo vesel tvojega mnenja in premislil o svoji napaki, da ni izjem vključil že prej.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ma to vsi skoz neki nabijajo kaj bi storili bla bla. Če maš kaj v glavi ne bi storil nič. Kaj misliš, da bi ti hčer rekla hvala oči, res si frajer, da si ga fental? Ali pa bi trpela še ekstra, ker bi bil njen fotr morilec in v zaporu?

Drugo je, če se to zgodi pri samem dejanju in v afektu, ne rečem, ta tip je takoj potem klical policjo in reševalce, to mu je šlo tudi na roko, da ga je porota oprostila.