eh kaj bom te na cesto gledu a veš kolko norcev je, rajši stran (na telefon) gledam...
HEC, da ne boš resno mislil.
ja me moti, ker če že spravlajo ven potem naj nardijo 100%. sj ne kompliciram za nove omejitve, sam za tiste ki so pa tam še predn so "gps" pognali bi pa lahko porihtali. Veš da sem pomislil, da mi mogoče telefon zamuja, sam zakaj bi mi zamujal samo zakaj enkrat je uredu enkrat pa ne. Tiste škatle mam že v nogi, AC od arje vasi do MB bi pomoje lahko prefural z zaprtimi očmi že, tolkrat sem s peljal, evo samo danes že 4x. Gre se načeloma za omejitve v kakih vaseh ko se pelješ enkrat na vsake tolko oz. po cestah kjer se pelješ enkrat na 5 let, da te slučajno ne ulovijo policaji (ravnina omejitev .. pa sj veš).
Zdej sem mel čas in sem mal testiral, pač če se 8x po isti(krat dva še nazaj domov) poti pelješ v enmu tednu pol ti že mal tečno rata. Ugotovil sem da je TA celo v moji vasi skoraj boljše pokrit od Monolita. recimo en dovoz oz. zdej je že most prek reke, je v TA narisan dovoz, v monolitu pa ni še nič, sem šel čez drugo vas je TA bolj detaljn glede cest in kolovozov kot monolitka. Bom dal gor nazaj monolitko ko sem jo prej uporablju pa da vidim razliko med staro in novo.