[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tad3y

Pripravnik
23. nov 2007
198
14
18
Aha, vidim da je res več izbire. Ne vem, bo treba malo po netu pobrkljat, mogoče pa komu uspe kaj najti...

gpsgogo

Zelenc'
26. nov 2007
7
0
1
Sem tudi že po netu gledal in glej ga zlomka: trije imajo enak problem kot mi -> p990i in ne garmin bt. Mislim, da je problem v programski opremi za uiq3 platformo. Za rešitev se pa priporočam

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
poizkusi to kar sem ti napisal
pri meni je delovalo...mam pa tut ne garinovo miško.....
falilo je za dobrih 500m....

na izbiro nisem mel nič drugega kor oddaljeni GPS...ko sem ga onemogočil....se je pokazal meni...izbral sem dugo možnost ( ena je bila označena od prej )

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Dela
cool-1.gif

Brez pomoci XSIDE nebi šlo, tak da vsekakor 5 * si zasluzi
zmaga.gif

Zdaj pa me zanima... na N95 8gb ki nima spominske kartice bi ta garmin sploh delal ? Ker sem imel namen drugi mesec menjat N95 za N95 8gb, samo sedaj ko je Garmin na N95 in ce na N95 8gb ne bo šlo , potem menjava ne pride v poštev ...

AtKo

Pripravnik
23. nov 2007
33
0
6
kje dobiti kodo za odklep adria route? Prosiu bi lepo da me kdo kontaktira glede tega preko ZS. Najlepša hvala!

CityNavigator me je dans razočaru, ker sm biu med centrom pa tivolijem na pivovarniški ulici(pr pivovarni union), mi je pa poimenoval ulco Spodnje Gamelnje, ki so v črnučah! Drugač mi je lepo najdl lokacijo kje sm točno, sam ulca je narobe imenovana!

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
a ima kdo za scg 1.41 kako magično kombinacijo lp.

Nazadnje urejeno:

gpsgogo

Zelenc'
26. nov 2007
7
0
1
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
poizkusi to kar sem ti napisal
pri meni je delovalo...mam pa tut ne garinovo miško.....
falilo je za dobrih 500m....

na izbiro nisem mel nič drugega kor oddaljeni GPS...ko sem ga onemogočil....se je pokazal meni...izbral sem dugo možnost ( ena je bila označena od prej )

Sem probal, pa nažalost tudi pri meni ni omenjene opcije. Če onemogočim oddaljeni GPS ne dobim dodatnega menuja, pač pa samo možnost ponovne avtomatske povezave. Kot izgleda je UIQ3 GarminXT malo drugačen kot ostali.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Jst v bistvu bi rabil samo za mapsource da lahko karto normalno berem ker zdej sem vtipkal DEMO namest 25 ke in mi je izklopilo GPS na telefonu lol.

falotxp

Zelenc'
16. sep 2007
13
0
1
Ve kdo kako vstaviš POI točke in kake dodatke (npr. drugo ikono oz. na mesto puščice avto)?

AtKo

Pripravnik
23. nov 2007
33
0
6
A SE DA ODKLENT ADRIA ROUTE S KŠNIM KEY GENERATORJEM? OZIROMA A MI LAHKO KDO POVE KJE DOBIT 25-mestno KODO AL PA KODE ZA ODKLEP MAP... .UNL?

falotxp

Zelenc'
16. sep 2007
13
0
1
Upam, da ne bo še kakih deset strani, kako odklenem....kje dobiti key...ampak nekaj novega...no bil bi že čas...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Povej kaj te zanima.
smile-1.gif

Kar se pa stalnih povpraševanj za eno in isto tiče, je pa tako, če se folku ne ljubi prebrati par sporočil višje in dobiti odgovor.

AtKo

Pripravnik
23. nov 2007
33
0
6
z velikimi črkami sm pisu tko da bi dubu kšn odgovor, prej, predn sm to pisu sm gledu ZS pa ni blo nč, zdej pa sm vidu da je tko da grem probat pa bomo vidl kako pa kej :D

hvalaaa

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.