obe kodi prilepiš v .unl (v isto vrstico, brez presledka)Citat:
Uporabnik 2006nika pravi:
Kako z Key generatorjem istočasno odkleneš AR in City Navigator VT v9, da ti skupaj delata na XT??? V Mapsource-u mam oba odklenjena in mi lepo delujeta.
Citat:
Uporabnik gpsgogo pravi:
Pozdravljeni,
Tudi meni Mobile XT deluje na P990 v povezavi z BT-338 in/ali BT Navman. Problem imam pa enak kot uporabnik "tad3y". Pozicija na mapi je nažalost popolnoma napačna in to za okoli 160 metrov. Poskusil sem z zamljevidi City Navigator v9 ter Adria 1.8. V obeh primerih je pozicija napačna. Dodatno: V primeru uporabe ppc in omenjenih BT naprav ter garmin mobile XT za ppc vse deluje brez problema. A ima kdo rešitev za opisani problem na UIQ3?
lp in hvala
Citat:
Uporabnik tad3y pravi:
Problem je da pri UIQ3 verziji programa ni možnosti za več opcij ampak gre avtomatsko na BT GPS. Prav tako ima samo WGS 84 in še enega... Če je kdo najdel rešitev... se ponujamo
Pa še nekaj, kakšna je razlika med mapami XT in navadnimi?
Citat:
Uporabnik gpsgogo pravi:
hvala za vse odgovore. nastavitve so pravilne. preveril sem oznako, ki je wgs-84 (to sem naredil kot prvo zadevo, ko sem ugotovil, da mi lokacije ne kaze pravilno). Signal ter sprejem satelitev je zelo dober (3D GPS polozaj). Kljub temu je zamik med prikazano ter dejansko lokacijo za okoli 160 metrov ali več. Imaš pa prav, ko praviš, da je povezava z programsko opremo. tudi meni se zdi. Nalozil sem original Garmin MobileXT za UIQ3 iz Garmin spletne strani. nalozil sem tudi vse dodatke: Voice, help itd... Ne vem, ne vem kaj bi bilo lahko problematično. Sem pa skoraj prepričan, da bi z Garmin BT delovalo. Morda program za UIQ3 se ni pripravljen za druge BT razen garminove. Vsaka pomoč je dobrodošla, hkrati pa se zahvaljujem vsem za hitre odgovore.
lp