Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
en velik pozdrav vsem tukaj na forumu .
prosil bi vas za majhno pomoč ki bi meni veliko pomenila .imam nokio n95 in si bi rat noložil navigacijo ampak nimam nobene mape CityNavigator NTv9, adria route .
To vprašanje si postavil tako, kot da bi prišel v banko in na ves glas vpil, da nimaš nič denarja in ali moraš za denar res delati, ali ti ga mogoče kar tako dajo?
se opravičujem. potem moram to mapo z map sourcom prenesti na telefon. no in tukaj je problem. map source ne njde nobene mape in tudi jaz ne vem kako naj mu jo ročno poiščem? pomoč prosim
sedaj sem tisto mapo kar kopiral na spominskoo pod mapo garmin, pa me zanima če je to prav ali bi moral z map sourcem.
imam pa še eno vprašanje. kakšna so odstopanja?
meni ne ustvari mape garmin na kartici ko inštaliram na telefon, potem sem vseeno nadaljeval, skopiral mape, sedaj pa ne najde gps naprave? potrebujem gps do petka, tudi jaz dam nekaj za karitas če mi kdo to zrihta...
npru z generatorjem nared tko k piše v navodilih nato pa preprosto potegni dol LINK (to je par postov višje objail primus) in kopiraj v mapo garmin na spominski kartici. nato a boš lahko izbral gps napravo.
ok, jaz sem naložil ar 1.8 in city navigator evrope v9 ali nekaj takega. zanima me zakaj mi ne ustvari mape garmin? velikokrat sem že formatiral tudi na fat32 pa na fat... brez haska
aja mam nokio 6120classic in mobitelov bt 359 (gsat), osnovna navigacija v telefonu pa deluje... pa s prenosnikom se noče povezat - počas ji bom spulu ta modri zob...
Meni tudi ni ustvarilo mape garmin, ko sem inštaliral .sis. Sem pa zagnal aplikacijo, ki se sicer ni odprla (prišlo je samo do splash screena GARMIN in nato me je vrglo ven) in potem se je v browserju mapa pojavila.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.