Naveličani svojega avtomobila?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Zanima me, ali ste kaj siti enega in istega avtomobila vsak dan? Vsak dan isti avto na parkingu, v garaži, vsak dan isti avto na poti v službo, po opravkih...

Sosed je ravnokar jamral kako si vsake 2 leti kupi nov avto in se ga naveliča, mu gre na živce, da sploh ne najde nečesa, kar bi mu bilo všeč, tako kot včasih ko je vozil avto po 5 let ali več...

sprasujem se.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
sem naveličan, ampak ne v tem pogledu.

če bi šlo bi raje prišel na parking pa bi tam stal GSXR-1000

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Hmmm...recimo, da sem to prerastel. Sedaj sem že dobro leto in pol vezan na isti pleh, pa moram kar potrkat, mi dobro služi. Je pa moja taka, da jo je treba vzdrževat in imeti posluh zanjo...če ne bo hudič.
To je tko, nestalnost se odraža tudi drugje v življenju....
smile-1.gif

p.s : zakaj imam občutek, da je za tvojim sporočilom nekaj globjega...
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.171
4.148
113
Za vsak dan imaš dolgočasen avto ki pelje od A do B, vsak avto rata dologčasen po 1 letu uporabe ...

Potem imaš pa doma še eno skropucalo od avta, po možnosti starejši od 25 let, ki ga često popravljaš in vsake toliko zapelješ kam!
zmaga.gif

Skratka avti, ki niso dolgočasni so tisti, ki imajo dušo in ti med vožnjo tudi kaj povedo; te včasih malce razjezijo, spet drugič razveselijo. Tak avto pa je lahko samo avto v zrelih letih, ki je doživel že marsikaj in je bil narejen za drug čas in druge razmere! Pa sej maci ti veš kako to gre!
evil.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Zanima me, ali ste kaj siti enega in istega avtomobila vsak dan? Vsak dan isti avto na parkingu, v garaži, vsak dan isti avto na poti v službo, po opravkih...

Sosed je ravnokar jamral kako si vsake 2 leti kupi nov avto in se ga naveliča, mu gre na živce, da sploh ne najde nečesa, kar bi mu bilo všeč, tako kot včasih ko je vozil avto po 5 let ali več...

sprasujem se.gif

js se roverja nisem naveličal in sm po 5 letih kupil še enega in ga mel tud 5 let, zdej mam pa mazdo pol leta, pa jo planiram met še 4,5 let....na 2 leti bi bla pa mal huda...
wink-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
hysterical-1.gif

hehe ne ni. govorila sem s strejšim sosedom iz nasprotne hiše. zgleda ga je nekaj iz tira vrglo
smile-1.gif
pa je "jamral", kako je sit svoje škode, pa kako so dolgočasne barve vse skupaj, pa kako so sedeži brezvezni, pa kako je... in da je prav sit in da nima nobenega veselja več do avta in potem sva prešla na to, kako ljudje zaradi naveličanosti ne čistijo več svojih avtomobilov in da je vsega preveč in da...

od tukaj to razmišjanje... oz. post.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js se svojga "kamiona" ne naveličam. Robusten, močn, ni ga škoda tud če bi se kam mal počla,... sčistim ga 1x na mesec al pa še to ne,.. Važn da dela brez problema, olja mi ne žre, pozim je v kabini takoj toplo,...Prou strah me je ko bom lepga dne mogla sedet za kakšnim fensi volanom
rolleyes-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Men je ql pogledat "babo" v kamijonu, še celo v našem koncu je ena prav fletna, rosna, fura pa nevem kolk tonskega Mercedesa....Tko, da tud babe s kamijonom pridejo prav .

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.459
5.680
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
še celo v našem koncu je ena prav fletna, rosna, fura pa nevem kolk tonskega Mercedesa....

Blond spletene lase v kitke?
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ja tud včasih...da ti to vidiš ko uleti ven iz 4 akserja, z lasmi čez rame, vrata zalaputne....adijo pamet.. Izgled pa zelo, zelo...hmmm ženske obline tam kjer morjo biti, brez našega beerbauha
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.160
16.416
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Za vsak dan imaš dolgočasen avto ki pelje od A do B, vsak avto rata dologčasen po 1 letu uporabe ...

Potem imaš pa doma še eno skropucalo od avta, po možnosti starejši od 25 let, ki ga često popravljaš in vsake toliko zapelješ kam!
zmaga.gif

Skratka avti, ki niso dolgočasni so tisti, ki imajo dušo in ti med vožnjo tudi kaj povedo; te včasih malce razjezijo, spet drugič razveselijo. Tak avto pa je lahko samo avto v zrelih letih, ki je doživel že marsikaj in je bil narejen za drug čas in druge razmere!

467716-post_slo.gif