Nauk zgodbe, prepis se dela osebno, potem se da denar kupcu.
Drugače se 'zgodi' Slo pravosodje, kjer bo odločeno enkrat čez 5-10 let.
Roko na srce, ko je dobil v roke pooblastilo za prepis (ali kaj je že bilo) bi jih moral poslati v krščen duš. Tukaj se je že začela mučka... Pa so ga zjebali z sinken cost fallacy ("stari" avto v računu, morda že nakazan preostanek kupnine - nisem pozorno gledal). Skoraj ne verjamem, da so takole nategnili samo tega reveža...Nauk zgodbe, prepis se dela osebno, potem se da denar kupcu.
Avta ni več, težav tudi ne ?XXVIII, Rešili bomo vse avtomobilske težave
Sama premium vozila imaVozilo je bilo pripeljano iz ZDA in se ponaša z bogato opremo ter odličnim stanjem. Tako zunanjost kot notranjost sta lepo ohranjeni, avtomobil pa navdušuje z modernim dizajnom, prostornostjo in napredno tehnologijo
Za to konkretno številko VIN 5YJXCBE28LF271924 so v javnih evropskih podatkovnih bazah in oglasnikih zabeleženi naslednji podrobnejši vpisi:Nasvet pred nakupom: Ker ima avtomobil v zgodovini zabeleženo prodajo preko ameriških dražbenih hiš, pred morebitnim nakupom obvezno preverite podrobno poročilo o zgodovini vozila (npr. CarVertical, AutoDNAali BidCars) ali opravite temeljit pregled na pooblaščenem/specializiranem servisu za električna vozila, da preverite obseg preteklih poškodb in kakovost popravila.
Ena Tesla je znancu padla v oko - zdaj se mu dela ječmemček.
Brez VIN sem postavil diagnozo, pol mi jo je AI popolnoma potrdil.
Postenjakarji so v jarkih.Sem ga našel
Sama premium vozila ima
Zakaj gre?
Kar spet potrjuje stereotipe o Ukr, država kamionarjev, prostitutk in švercarjev 'svega I svačega'.
Brez skrbi, ne bi ga kupil brez preverbeČak ti to resno? Avto, ki je realno vreden med 50 in 60.000 € si kupoval za 30.000 € in zdaj sprašuješ če je kaj narobe?![]()