a) Vsak ima lahko nesrečo in nabaše limono in seveda vsaka znamka tudi kakšen letnik določenega modela zajebe.
Splošno pa so seveda BMWji postali izjemno dragi za vzdrževanje, in daleč od slovesa, ki so ga še imeli kakšnih 25 let nazaj. Pa že takrat so imeli vsa tesnila iz čigumija od bune, in si pri desetih letih nalival olje ko blesav.
b) Ta večji dizelski motorji v toyotah so bili menda BMWjevi![]()
sicer roko na srce, večina lastnikov novih cliotov so take scene, 2. ali 3. avto pri hiši, babice in dedki za 5000km na leto. in je to to.. Zdaj če so legit oglasi je pa stvar tistega, ki je objavljaj in pa na tebi, da prepoznaš nateg.Nekaj gledam Cliote in so mi v oči padli teli oglasi. Mislim, da je 100% za temi oglasi švercar. Vsi 1 lastniki s sumljivo nizko kilometrino in sami nonoti so jih vozili. Kaj pravite?
to je sicer res, a načelno so motorji vseeno manj preluftani kot pri zgonjenih... ni pa pravilo...sem imel že avto od penzionerjev ki so se malo vozli, in so bili avti bogi...To je to ja. In po desetih letih in 30k je to enako zjahana gajba kot tista, s katero je nekdo naredil 120k. A zadnji sedež in prtljažnik da ni bil v uporabi, ja waw no. In brisalci tudi niso rabljeni ker se je vozilo samo v sončnem vremenu, pa so ravno tako za v smeti kot pregnit avspuh.
Sej sem vedu, uporabnik "Celje" .. čez Trojane, anekdo pa shranjuje zamenjane okvarjene avto dele? oziroma, slike? peljem na redni servis, recem: model, vse kar boš naredil bom slikal?
se racune bi moral iskati po karticnem placevanju, papirnate še kdo shranjuje?
pa imas doma par avtov in potrebujes garazo za dokazila