Nič ne bo naredila, samo zredila se bo še za 20 kil!Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
OMG, bom podpisala peticijo, ki zahteva ukinitev RTV prispevka. Mater se bo šele sedaj razlezla
Samo red bo pa naredila v javnem zavodu
Citat:
RTV Slovenija je po proučitvi sodbe višjega delovnega in socialnega sodišča ugotovila, da je bil sklep o imenovanju Marka Fillija za generalnega direktorja RTV Slovenija res razveljavljen, a sodišče tudi ni postavilo Nataše Pirc Musar za generalno direktorico RTV Slovenija, so sporočili z RTVS. Filli tako ostaja v. d. generalnega direktorja.
Citat:
21. člen
Z opravljanjem odvetniškega poklica je nezdružljivo:
1. opravljanje druge dejavnosti kot poklic, razen na znanstvenem, pedagoškem, umetniškem ali publicističnem področju;
2. opravljanje plačane državne službe;
3. opravljanje notariata;
4. opravljanje poslovodne funkcije v gospodarski družbi ali drugi pravni osebi, ki ni zajeta v 35. členu tega zakona;
5. opravljanje drugih poslov, ki nasprotujejo ugledu in neodvisnosti odvetniškega poklica.
Citat:
"Sodbo občutim kot veliko moralno zmago. Res je trajalo dve leti, vendar sem zadovoljna, da sem uspela dokazati nezakonitost postopanja Programskega sveta RTVS. Življenje je šlo vmes naprej in moja poklicna pot v odvetništvu tudi in v pisarni delamo dalje kot doslej," je še zapisala Pirc Musarjeva.
Tudi njen zagovornik Dino Bauk je za Radio Slovenija dejal, da je po razveljavitvi Fillijevega imenovanja Pirc Musarjeva direktorica tega zavoda. Iz obrazložitve namreč sledi, da je bila obnova postopka imenovanja generalnega direktorja nezakonita in ni imela pravne podlage. "Posledično ostane v veljavi sklep o imenovanju Nataše Pirc Musar za generalno direktorico," je dejal.