Nataša Pirc postala direktorica RTVSLO

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
670.000 x 12 = 8 mio mesečno = 100 mio letno.

kaj se mamo mi lepo.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.810
388
83
Vipavska dolina
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Jah, kaj pa niste volili Krambergerja za predsednika ... danes pa imate/imamo to ...
Jaz sem ga, čeprav je bil takrat na žalost že pokojni in ni kandidiral, sem mu kljub vsemu namenil glas. Obenem so bile tisto ene mojih redkih volitev, pa še tistih par kjer sem bil ni bilo nobene razlike ali sem bil ali ne. Zatorej, dokler se vsa ta naša politična srenja ne "upokoji" jaz nimam namena iti na volitve ker ne vidim razlike med levimi, srednjimi in desnimi. Kolikor mi je znano poskrbijo zase, za narod jih pa bore malo briga...

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.810
388
83
Vipavska dolina
KSZ
Glede Pirčeve, mogoče ima še znance iz let ko je bila sama tam uslužbenka in so ji "dovolili" vodit tole gnezdo. Če bi mene vprašali bi tudi na tem rtv zavodu privarčeval kar nekaj denarja.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Očitno (se je znova spet dokazalo) je v naši državi res čisto nepomembno za kaj si dejansko usposobljen (je tvoja stroka, izobrazba), le prave rdeče barve moraš biti. Praprotnik na mesto bančnega strokovnjaka na NLB, tale tu itd.
frown-1.gif

Pravnica s kupom izkušenj s TVS +vodstvenih izkušenj je nepomembno?
Sicer nisem spremljal zgodbe in ne poznam ostalih kandidatov (morda so res boljši), ampak vseeno ...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Kdor koli je volil Krambergerja, ga je zelo slabo ... Iz wikipedie:
S podporo ljudskih glasov je kandidiral na volitvah za predsednika Republike Slovenije leta 1990 in prejel 18.5 odstotkov glasov.

Peter Rotar, ki pa ga bi naj ubil pa trdi, da ga ni ubil ... tudi če ga res je, sem vseeno prepričan da ga je ubil kučanov vrh ...

Kot je rekel, komunisti so ga po medijih prikazovali kot bedaka in najslabšo njegovo sliko objavili v medijih, in na koncu izjavil:

Iz slovenskih novic:

"Zlovešča napoved

Ivan Kramberger, ki je pred dvema desetletjema med svojimi javnimi nastopi pred množicami zborovalcev z jezikom tolkel levo in desno, je med drugim govoril: »Če bom jaz predsednik, se bodo tisti, ki se zdaj vozijo v mercedesih, vozili s 'fičkami'!« In še: »Mogoče bodo tudi mene spravili stran tako kot Kennedyja in Olafa Palmeja,« je izjavil že leta 1990."

http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/bil-sem-na-smrt-pijan-pa-naj-bi-ustrelil-iveka

V glavnem, če bi on bil takrat predsednik, bi se slovenija odvijala veliko drugače. Pircova bi danes mogoče delala v kakšni proizvodnji za kakšno mašinco ali pa ceste pometala.
wink-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Kok je lepo, k lahko zmer koga krivimo a ne, zoki, ivan, alenka, murgelski palcek in ostala mitoloska bitja, ki nam unicujejo drzavo, vsi mi pa tako pridni, med 9 in 17 noben nima casa na alterju pisat, ker garamo kot pridne mravljice.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.657
113
A se blizajo volitve...da mamo tkole podtaknjence vsak dan?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Kdo drug je pa kriv kot politika? Zaposleni v gospodarstvu morda?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Očitno (se je znova spet dokazalo) je v naši državi res čisto nepomembno za kaj si dejansko usposobljen (je tvoja stroka, izobrazba), le prave rdeče barve moraš biti. Praprotnik na mesto bančnega strokovnjaka na NLB, tale tu itd.
frown-1.gif

Sicer nisem spremljal zgodbe in ne poznam ostalih kandidatov (morda so res boljši), ampak vseeno ...
Musarjevi bi moralo biti prepovedano opravljanje bilo kakšne javne funkcije zaradi delovanja njenega moža.
In ne, ne verjamem, da se doma ne pogovarjata o poslih.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
frown-1.gif

Musarjevi bi moralo biti prepovedano opravljanje bilo kakšne javne funkcije zaradi delovanja njenega moža.

To velja tudi za vso žlahto do petega kolena?
bonk.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
ni kaj...smo hujši sedaj kot severna koreja..spet bodo od pedofila titoviæa slike predvajal na nacionalki...
confused-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
frown-1.gif

Tule sem blizu tvojemu mnenju