Jaz sem ga, čeprav je bil takrat na žalost že pokojni in ni kandidiral, sem mu kljub vsemu namenil glas. Obenem so bile tisto ene mojih redkih volitev, pa še tistih par kjer sem bil ni bilo nobene razlike ali sem bil ali ne. Zatorej, dokler se vsa ta naša politična srenja ne "upokoji" jaz nimam namena iti na volitve ker ne vidim razlike med levimi, srednjimi in desnimi. Kolikor mi je znano poskrbijo zase, za narod jih pa bore malo briga...Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Jah, kaj pa niste volili Krambergerja za predsednika ... danes pa imate/imamo to ...
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Očitno (se je znova spet dokazalo) je v naši državi res čisto nepomembno za kaj si dejansko usposobljen (je tvoja stroka, izobrazba), le prave rdeče barve moraš biti. Praprotnik na mesto bančnega strokovnjaka na NLB, tale tu itd.
Musarjevi bi moralo biti prepovedano opravljanje bilo kakšne javne funkcije zaradi delovanja njenega moža.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Očitno (se je znova spet dokazalo) je v naši državi res čisto nepomembno za kaj si dejansko usposobljen (je tvoja stroka, izobrazba), le prave rdeče barve moraš biti. Praprotnik na mesto bančnega strokovnjaka na NLB, tale tu itd.
Pravnica s kupom izkušenj s TVS +vodstvenih izkušenj je nepomembno?
Sicer nisem spremljal zgodbe in ne poznam ostalih kandidatov (morda so res boljši), ampak vseeno ...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Musarjevi bi moralo biti prepovedano opravljanje bilo kakšne javne funkcije zaradi delovanja njenega moža.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Sicer nisem spremljal zgodbe in ne poznam ostalih kandidatov (morda so res boljši), ampak vseeno ...
In ne, ne verjamem, da se doma ne pogovarjata o poslih.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
In ne, ne verjamem, da se doma ne pogovarjata o poslih.